Ζωή Κρονάκη: «Είχα σκοπό να πάω με την αποστολή της Eurovision, είμαι fan, αλλά...»

Τι απάντησε στο ενδεχόμενο να αλλάξει τηλεοπτική στέγη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ζωή Κρονάκη μίλησε στο Breakfast@Star και στον Στέφανο Δρουμαλιά για την εκπομπή «Δύο στις 10», που παρουσιάζει στην ΕΡΤ με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, τη Eurovision, καθώς και αν σκοπεύει να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

«Η ΕΡΤ έχει ένα απολύτως ανταγωνιστικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι κερδίζει διαρκώς το στοίχημα των τηλεθεατών γιατί αγκαλιάζει και τις σειρές, που είναι καταπληκτικές και φέτος, και τα ψυχαγωγικά προγράμματα και τα δελτία ειδήσεων. Εγώ το έχω δηλώσει ότιείμαι από τους ανθρώπους που παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης κάθε πρωί λίγο πριν μπω στο πλατό» είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

Δείτε επίσης: «Δεν είμαστε μόνιμοι παρουσιαστές της ΕΡΤ, αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος...» - Η Ζωή Κρονάκη μιλά για τα τηλεοπτικά νούμερα της φετινής σεζόν

Και συμπλήρωσε όσον αφορά τη Eurovision: «Ενθουσιάστηκα μόλις άκουσα ότι ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς θα είναι στον σχολιασμό της Eurovision, θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο αντρικό ντουέτο. Ο Θανάσης ξέρει πολύ καλά τη Eurovision, και ο Ζερόμ που κάνουν μαζί την παράσταση, θεωρώ ότι είναι μία μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη. Είναι ένα πρόσωπο που αγαπούν οι θεατές και νομίζω ότι στο σχολιασμό θα τα πάνε εξαιρετικά καλά. Λατρεύω τη Eurovision, είμαι fan, είχα σκοπό να πάω με την αποστολή, αλλά δεν θα τα καταφέρω τελικά. Δεν θα έλεγα "όχι" να την παρουσιάσω».

Η Ζωή Κρονάκη αναφέρθηκε μετά στην εκπομπή της: «Το κομμάτι της αυτοαναφορικότητας, που συζητάμε όλοι, είναι κάτι που προσωπικά δεν πρεσβεύω. Όσο μπορώ να είμαι αμέτοχη σε αυτό, και μου δίνεται αυτή η ασφάλεια και η δυνατότητα, είμαι καλά. Ο καθένας όπως νιώθει πράττει στην εκπομπή του κι ορθώς κάνει την εκπομπή του όπως επιθυμεί. Δεν παίζουμε gossip, αλλά lifestyle θέματα, γιατί η εκπομπή είναι infotainment. Η πρώτη ώρα αφορά στο κομμάτι των κοινωνικών θεμάτων, τα οποία αγγίζουμε και το δεύτερο έχει να κάνει με lifestyle και τηλεοπτικά πρόσωπα».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον κατέληξε: «Συζητήσεις δεν έχουν γίνει ακόμα για τη νέα σεζόν, είναι Φλεβάρης. Είναι θετικό το κλίμα και ευελπιστώ να συνεχίσουμε και του χρόνου. Δεν είναι μέσα στα πλάνα μου να μετακινηθώ σε άλλο κανάλι».