Χαλάρωση στο λαιμό μετά τα 40 - Με αυτά τα τρικ θα τον ανορθώσεις & θα δείχνεις σαν 30άρα!

Δες τα μυστικά για ένα ανορθωμένο περίγραμμα

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash
Unsplash

Με το πέρασμα του χρόνου, η περιοχή σε λαιμό και ντεκολτέ χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της και γίνεται ολοένα και πιο χαλαρή. Μάλιστα, ειδικά μετά τα 40 εκτός από την επιδερμική χαλάρωση οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες γίνονται πιο έντονες πάνω στην επιδερμίδα σου και προδίδουν αμέσως την ηλικία σου.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά τρικ που μπορεί να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την επίμαχη περιοχή πιο νεανική και σφριγηλή σβήνοντας αρκετά χρόνια από την πραγματική σου ηλικία ;όπως θα δεις παρακάτω! (δες και τη μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου θα αποκτήσεις νεανική & λαμπερή επιδερμίδα πριν το Πάσχα)

Χαλάρωση στο λαιμό μετά τα 40 - Με αυτά τα τρικ θα τον ανορθώσεις & θα δείχνεις σαν 30άρα!

Το μυστικό κρύβεται στη σωστή φροντίδα του λαιμού και στην σωστή άσκηση των μυών της συγκεκριμένης περιοχής. Ένας αποτελεσματικός τρόπος είναι η καθημερινή εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας στο λαιμό και στην περιοχή του ντεκολτέ. Η ενυδάτωση βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και χαλαρώσεων. Επιπλέον, είναι σημαντικό να εφαρμόζεις μια αντηλιακή κρέμα και στην επίμαχη περιοχή για να προστατέψεις το δέρμα από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία.

λαιμός κα ντεκολτέ γυναίκας
Unsplash

Εκτός όμως από την κατάλληλη φροντίδα, οι ασκήσεις για τον λαιμό μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικά χρήσιμες. Ένα απλό τρικ είναι να κάνεις ασκήσεις για τον λαιμό και τους ώμους καθημερινά. Για παράδειγμα,γείρε το κεφάλι σου όσο πιο πολύ πίσω μπορείς. Κράτησε αυτή τη θέση για λίγα δευτερόλεπτα και επανέλαβε αυτή την κίνηση αρκετές φορές καθώς ενισχύει τους μύες του λαιμού και βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας και της υφής του δέρματος.

Τέλος, η σωστή διατροφή και η ενυδάτωση εκ των έσω παίζουν σημαντικό ρόλο. Φρόντισε λοιπόν να πίνεις αρκετό νερό και να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, όπως φρούτα και λαχανικά, η οποία συμβάλλει στην καλή υγεία του δέρματος.

Με αυτά τα απλά μυστικά φροντίδας σε συνδυασμό με την καθημερινή άσκηση και την κατάλληλη διατροφή μπορείς να δείχνεις εμφανώς νεότερη και εκθαμβωτική σε κάθε ηλικία!