Dermapen: Με αυτήν τη μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου θα αποκτήσεις νεανική & λαμπερή επιδερμίδα πριν το Πάσχα!

Ανακάλυψε τα πολύτιμα οφέλη της

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

To Dermapen, αποτελεί μια αποτελεσματική αντιγηραντική θεραπεία προσώπου, που χαρίζει μια ανανεωμένη και αναζωογονημένη όψη, ενώ είναι και ιδανική για αυτήν την εποχή προκειμένου να αποκτήσεις μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα λίγο πριν το Πάσχα.

Έχει πολύ μικρό χρόνο αποθεραπείας (1-2 ημέρες), ενώ αμέσως μετά την εφαρμογή θα δεις την υφή του δέρματος ορατά πιο βελτιωμένη με τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τις δυσχρωμίες να έχουν μειωθεί σημαντικά πάνω στην επιδερμίδα σου. Παρακάτω θα δεις τα πάντα για τη μη-επεμβατική αυτή θεραπεία. (δες και για το fat grafting, την τεχνική λιπομεταφοράς λίπους στο πρόσωπο που σβήνει μέχρι & 10 χρόνια από την επιδερμίδα σου)

Dermapen: Με αυτήν τη μη-επεμβατική θεραπεία προσώπου θα αποκτήσεις νεανική & λαμπερή επιδερμίδα πριν το Πάσχα!

Η βασική φιλοσοφία του Dermapen, βασίζεται στην φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, για να επουλώσει τυχόν τραυματισμούς ή για να ανανεώσει τα κύτταρά του. Συγκεκριμένα, το Dermapen, είναι μια συσκευή που μοιάζει με στυλό, το οποίο έχει πολλές λεπτές βελόνες στην άκρη του.

γυναίκα σε ινστιτούτο κάνει dermapen
Shutterstock

Λίγα λόγια για τη διαδικασία

Το στυλό Dermapen χρησιμοποιεί τις βελόνες του για να δημιουργήσει «μικρο-τραύματα» στην επιδερμίδα σου. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει τη φυσική διαδικασία αναγέννησης του δέρματος. Παράλληλα με αυτή τη διαδικασία εγχύεται στις επίμαχες περιοχές το υλικό που έχει επιλεχθεί από τον ειδικό, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου.

Όσο για την αποτελεσματικότητά του... Χάρη στη στοχευμένη εφαρμογή του το Dermapen χαρίζει μια ομοιόμορφη και λαμπερή όψη απαλλαγμένη από τυχόν ατέλειες καθώς αντιμετωπίζει αποτελεσματικά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, σημάδια ακμής και δυσχρωμίες, ενώ ακόμη αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου βελτιώνοντας σημαντική την όψη και υφή στο πρόσωπό σου.

Τα πλεονεκτήματά της

  • Έχει στοχευμένη εφαρμογή.
  • Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος.
  • Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια.
  • Είναι γρήγορη και ασφαλής, ενώ ακόμη είναι και εντελώς ανώδυνη.

Σημείωσε ότι η θεραπεία με Dermapen προσφέρει αντιγηραντική δράση, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει τις ουλές ακμής, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τους διεσταλμένους πόρους, τις ραγάδες και όχι μόνο! Με άλλα λόγια είναι μια τεχνική που μπορείς να δοκιμάσεις για να αντιμετωπίσεις πολλές και διαφορετικές ανάγκες, ενώ το ότι έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας την κάνει ιδανική για την εποχή!