Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία της με μπικίνι μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος της

Η influencer ζει το όνειρο στις Σεϋχέλλες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Οικογενειακές στιγμές για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, μαζί με τον γιο τους, Πάρη. Οι τρεις τους πήραν το αεροπλάνο και βρίσκονται αυτές τις μέρες στις Σεϋχέλλες, όπου και περνούν τις γιορτές του Πάσχα. Πρωταγωνιστής σε αυτές τις διακοπές είναι φυσικά ο μικρός τους θησαυρός που εξερευνά τον κόσμο (δείτε εδώ την αντίδρασή του όταν ανακάλυψε τις μεγάλες χελώνες)

Φυσικά αυτό δεν τη σταματάει απ' το να περνάει όμορφα στις παραλίες του συγκροτήματος νησιών της Νοτιοανατολικής Αφρικής, κάνοντας τις πρώτες βουτιές της για φέτος. Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της με μικροσκοπικό μπικίνι, μετά την επέμβαση στο στήθος.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Στις Σεϋχέλλες με τον Αλεξάνδρου & τον Πάρη - Το απίστευτο δωμάτιο που μένουν δίπλα στον Ινδικό Ωκεανό

«Με την εγκυμοσύνη και ειδικά μετά τον θηλασμό το στήθος μου ήταν άλλο στήθος. Αυτό που έλεγα είναι ότι ήμουν σαν μια 70χρονη γριούλα. Δεν έχω κάνει κάτι υπερβολικό, είναι πολύ φυσιολογικό» είχε δηλώσει λίγο μετά την επέμβαση στο στήθος της, αποκαλύπτοντας ότι τοποθέτησε ενθέματα από δάκρυα.

Δείτε παρακάτω και ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο που ανέβασε:

Ιωάννα Τούνη

Τι ενθέματα από δάκρυα που χρησιμοποίησε ο γιατρός της

Τα ενθέματα στήθους από δάκρυ είναι μια εναλλακτική λύση για την αύξηση του μεγέθους του στήθους που χρησιμοποιεί διαλυμένο δάκρυ από άλλα ανθρώπινα όντα, συνήθως από δοτές. Αυτό το διάλυμα δάκρυ προστίθεται σε ενθέματα σιλικόνης ή άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αύξηση του στήθους.

Οι υποστηρικτές της τεχνικής αυτής ισχυρίζονται ότι το δάκρυ μπορεί να προσφέρει μια φυσικότερη υφή και αίσθηση στο στήθος σε σύγκριση με άλλα υλικά ενθέματα. Ωστόσο, αυτή η τεχνική είναι σχετικά νέα και ακόμα δεν έχει επαρκή επιστημονική έρευνα για να επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα της ή την ασφάλειά της με μακροπρόθεσμη χρήση.

Όπως και με κάθε επέμβαση αύξησης στήθους, είναι σημαντικό να συζητήσετε με έναν ειδικό πριν αποφασίσετε να υιοθετήσετε αυτήν τη μέθοδο, και να λάβετε υπόψη τις πιθανές επιπλοκές και κινδύνους (δείτε εδώ περισσότερα για τη μέθοδο με τα ενθέματα δακρύων).