Survivor 4: Μικρούτσικος για Ελευθερίου - «Έφυγε η βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου»

Δεν μασάει τα λόγια του ο Ανδρέας...

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάθε Παρασκευή θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, για να σχολιάζει τις αποχωρήσεις του Survivor 4. Σήμερα 15/4 λοιπόν, μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου, που είδαμε να φεύγει μετά την ψηφοφορία του κοινού, από το χθεσινό 14/4 επεισόδιο στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής έχει τον δικό του τρόπο να σχολιάζει τις εξελίξεις, καθώς όπως έχει πει πολλές φορές δεν το βλέπει σαν απλός τηλεθεατής, αλλά με το μάτι του παρουσιαστή.

Expand player

Όταν λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν πιστεύει ότι έφυγε μια τοξική παίκτρια από το Survivor 4, απάντησε: «Δεν έφυγε ένας τοξικός παίκτης, έφυγε ο βοηθός ενός τοξικού ανθρώπου», αναφερόμενος στην σχέση που είχε η παίκτρια με τον Αλέξη Παππά.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τα καρφιά του Μικρούτσικο για τον Αλέξη Παππά στο Survivor 4

Ο ίδιος μάλιστα τις προάλλες, δεν δίστασε να μιλήσει για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος έχει προκαλέσει πολλούς τσακωμούς και εντάσεις και στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να είναι από τους πιο μισητούς παίκτες.

Όπως δήλωσε λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο ηθοποιός και παίκτης της Κόκκινης (πλέον) ομάδας, είναι προκλητικά χειριστικός απέναντι σε όλους και πως εάν ήταν αρνητική η ψήφος στο Survivor, θα είχε φύγει από την… προηγούμενη χρονιά.

«Εάν η ψήφος ήταν αρνητική θα είχε φύγει την προηγούμενη χρονιά. Από τις περσινές 8 Λέξεις. Αν πεις στον κόσμο ποιος θέλει να φύγει θα έφευγε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Λιανός: "Ότι και να πω παρεξηγείται και δεν γουστάρω"

Survivor 4: Τι ψιθύρισε στο αυτί του Παππά η Ελευθερίου πριν αποχωρήσει