Κατερίνα Καινούργιου: Στο Ευτυχείτε κάθε Πέμπτη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Για να σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Στο Ευτυχείτε κάθε Πέμπτη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μία πολύ σημαντική ανακοίνωση στην εκπομπή της και έτσι αποκάλυψε πως από εδώ και στο εξής κάθε Πέμπτη θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάζει το Survivor.

Ο έμπειρος παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή και την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα έκανε μερικά αρκετά καυστικά σχόλια για το Survivor και συγκεκριμένα για τον Αλέξη Παππά ο οποίος αποτελεί τον πρωταγωνιστή αυτών των ημερών.

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Να το πω; Λοιπόν, την Πέμπτη μαζί μας και κάθε Πέμπτη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι μαζί μας για να σχολιάζει την αποχώρηση του Survivor», είπε εμφανώς ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια.

«Αυτά τα 45αρια και 50αρια που ακούω, είναι εκ του πονηρού»

Αφού βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στις κάμερες για τα τηλεοπτικά προγράμματα. Ανάμεσα τους και το Survivor 4.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, μίλησε για την τηλεθέαση που σημειώνει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, δηλώνοντας πως τα υψηλά νούμερα τα κάνει εκ του πονηρού.

«Το Survivor είναι η επιτυχία της χρονιάς, με την έννοια ότι δεν ήταν την περσινή χρονιά, γιατί επιτυχία της χρονιάς είναι και το MasterChef. Αυτά τα 45αρια και 50αρια που ακούω, είναι εκ του πονηρού. το 45αρι και 50αρι να το βγάζεις όταν έχεις το ανταγωνισμό δίπλα σου, δηλαδή όταν έχεις και τις Άγριες Μέλισσες και το MasterChef. Εκεί είναι όλοι τους στο 27% – 28%».

Όσον αφορά για την εκπομπή Σου-κου Family: «Δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας. Δεν πηγαίνω γενικά καλεσμένος. Τώρα, με τη Ναταλία έχουμε μία σχέση, με έπαιρνε 3-4 μήνες, βαρέθηκα».