Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Το ατύχημα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που δεν κατάφερε να την πτοήσει

Το τρίτο αγώνισμα για αυτή την εβδομάδα κέρδισαν ξανά οι Διάσημοι στο αποψινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας, έτσι, το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Κόκκινη και Μπλε ομάδα βρέθηκαν σε έναν πάρα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης και έπαιξαν μέχρι τελικής πτώσης.

Τα στατιστικά των δύο ομάδων έχουν ανέβει κατά πάρα πολύ και αυτό φαίνεται καθώς σε κάθε αγώνα, η νίκη κρίνεται στον πόντο. Οι Διάσημοι με τον τελικό πόντο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου θα καταφέρουν πέρα από ένα λαχταριστό κοτόπουλο να απολαύσουν συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Expand player

Η νίκη των Διασήμων στο Survivor 5

O ανατριχιαστικός τραυματισμός της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος του επάθλου επικοινωνίας ενώ αγωνιζόταν μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο, χτύπησε το κεφάλι της λίγο πριν τον τελικό στόχο. Η Ευρυδίκη συνέχισε, ωστόσο λίγο αργότερα όταν κατάλαβε τι έγινε διέκοψαν το παιχνίδι για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες. Η ίδια, όχι μόνο συνέχισε αλλά έφερε και την νίκη στο αγώνισμα.

Ποιος Survivor είναι ο πιο αδύναμος κρίκος;

Τα αγωνίσματα ασυλίας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 7/3 και αποτέλεσμα αυτών ήταν να βγουν στον τάκο τρεις Survivors από την ομάδα των Μαχητών: Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας Κάλφας από την κάλπη και η Σταυρούλα Χρυσαείδη από την Μαίη Εμμανουηλίδου που κέρδισε την ατομική ασυλία και έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της.

Παρά το γεγονός πως απόψε 8/3 έχουμε αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) και αύριο το βράδυ είναι να παρακολουθήσουμε την αποχώρηση, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη ποιος παίκτης βρίσκεται κοντά στο να πει το μεγάλο αντίο στους συμπαίκτες του και να πάρει την βαλιτσούλα του για άλλα μέρη.

Σύμφωνα με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο ο πιο αδύναμος κρίκος μέχρι στιγμής δεν είναι κάποιος που δεν περιμένατε! Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει τεθεί ξανά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού - κι όχι μια φορά - κι έχει δείξει πως ο τηλεθεατής τον στηρίζει απεριόριστα άρα αν μας ρωτάτε δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει αυτός. Ξυπνάει και κόντρες, αρέσουν αυτά!

Άρα μας μένουν Σάββας και Σταυρούλα... Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια: Σταυρούλα η πιο αδύναμη. Πάντα ο πιο καινούργιος την πληρώνει! Κρίμα όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί είναι μια από τις αρκετά δυνατές παίκτριες... Τέλος πάντων...

Δεν είναι το οριστικό, υπενθυμίζουμε! Όταν έχουμε 100% επιβεβαιωμένο spoil εδώ θα είμαστε - εννοείται - να τα ξαναπούμε!

UPDATE! ΑΝΑΤΡΟΠΆΡΑ ΣΟΚ! ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΕΥΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Νίκησαν και το γιόρτασαν topless - Τα "καυτά" πλάνα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Survivor 5 - Μυριέλλα Κουρεντή: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο Τριαντάφυλλος του φετινού ριάλιτι...»