Survivor 5 spoiler 9/3: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ ΣΟΚ - Αυτός αποχωρεί τελικά αύριο!

Δεν το περίμενε Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 9/3: ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ ΣΟΚ - Αυτός αποχωρεί τελικά αύριο!

Όταν λέμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών το εννοούμε και επιβεβαιώνεται σχεδόν καθημερινά! Μπορεί απόψε να έχουμε απλά το αγώνισμα επικοινωνίας (δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει) αλλά το βράδυ της Τετάρτης 9/3 τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι παίκτες θα ζήσουν την πιο κρίσιμη ώρα, αυτή της αποχώρησης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως κάποιοι από εσάς τους φανατικούς είστε ανυπόμονοι οπότε... φροντίσαμε και μάθαμε από τώρα ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από τον Άγιο Δομίνικο!

Ανατροπή με την αποχώρηση στο Survivor

Τα αγωνίσματα ασυλίας ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 7/3 και αποτέλεσμα αυτών ήταν να βγουν στον τάκο τρεις Survivors από την ομάδα των Μαχητών: Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Σάββας Κάλφας από την κάλπη και η Σταυρούλα Χρυσαείδη από την Μαίη Εμμανουηλίδου που κέρδισε την ατομική ασυλία και έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της.

Μπορεί στις πρώτες πληροφορίες που σας δώσαμε το πρωί να φαινόταν πιο αδύναμη η Σταυρούλα αλλά σας είχαμε τονίσει πως αυτό δεν είναι το οριστικό! Πριν από λίγα λεπτά ο άνθρωπός μου από το νησί επικοινώνησε μαζί μου! Αυτή την εβδομάδα έχουμε δυνατή ανατροπή γιατί όπως αναφέρουν οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που τελικά αποχωρεί είναι ο Σάββας Κάλφας!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils