Survivor 5: Νίκησαν και το γιόρτασαν topless - Τα "καυτά" πλάνα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Τρέλανε τον Άγιο Δομίνικο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Νίκησαν και το γιόρτασαν topless - Τα

Σήμερα νίκησαν και έχουν το δικαίωμα να το γιορτάσουν όπως αυτοί επιθυμούν! Ευχάριστες στιγμές διαδραματίστηκαν στην παραλία των Κόκκινων, μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα ασυλίας, την Κυριακή 7/3, στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor.

Εμφανώς χαρούμενοι και ανανεωμένοι, γύρισαν στην καλύβα τους με ανεβασμένη ψυχολογία, κάτι που τον τελευταίο καιρό τους έλειπε μιας και έχαναν πολλές συνεχόμενες εβδομάδες και η πείνα τους είχε καταβάλει. Τα κορίτσια λοιπόν, αποφάσισαν να γιορτάσουν κάνοντας βουτιές.

Η Κάτια έκανε την αρχή βουτώντας στα καταπράσινα νερά, και η Ευρυδίκη ακολουθεί με ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο, καθώς δεν φοράει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Τα "πέταξε όλα" και βούτηξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Άρχισαν τα πηγαδάκια για την ψηφοφορία

Στο σημερινό παιχνίδι, οι Διάσημοι έκαναν την μεγάλη ανατροπή, Κυριακή 6/3 στο Survivor, και έφεραν τη νίκη στην καλύβα τους μετά από ένα σερί που έχαναν πανηγυρικά. Μετά από την νίκη της Μέι στην ατομική ασυλία, η Ασημίνα μαζί με την παρέα της, μπήκαν σε σκέψεις για το πως θα ψηφίσουν στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού.

Χαρακτηριστικά, η Ασημίνα, ο Κατσαούνης, η Σοφιάννα είπαν ότι ήταν σαν την συγκεκριμένη ασυλία να την κέρδισε ο Σάββας καθώς η Μέι δεν πρόκειται να ψηφίσει φίλο της. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Κατσαούνης είπε ότι σκέφτεται να ψηφίσουν τον Σάββα, οι υπόλοιποι του απάντησαν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ότι εκείνος έφερε στον αγώνα συνολικά τρεις νίκες.

Η Μέι, με την σειρά της, είπε ότι σίγουρα θα λάβει υπ όψιν της και το κομμάτι της συμβίωσης, ενώ αποκάλυψε στον Ανδρέα και τον Σάββα ότι ο Κατσαούνης την πλησίασε και της έλεγε ότι δεν έχει πέσει αγωνιστικά, με σκοπό να μην τον ψηφίσει.