Survivor 5: Πήραν την πολυπόθητη ασυλία! - Για ποιους "τρίζει" η καρέκλα;

Η νικήτρια ομάδα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Πήραν την πολυπόθητη ασυλία! - Για ποιους

Τελικά, άδικα ανησυχούσαν κάποιες παίκτριες των Διασήμων για την παραμονή τους στο παιχνίδι, την Κυριακή 6/3, καθώς όπως φαίνεται, ήμασταν για ακόμη μία φορά σωστοί στις πληροφορίες μας και όπως σας είχαμε πει, οι Διάσημοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας!

Παρά τους τσακωμούς και τις εντάσεις, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη τους κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι ομάδα των Κόκκινων κατάφερε μετά από ένα σερί με ήττες να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει τη μεγάλη νίκη για την καλύβα τους. Ίσως τελικά ο νέος παίκτης να τους έφερε γούρι!

Τα πρώτα λόγια των Διάσημων μετά τη νίκη τους

Πέθανε στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας - Παίζεται η παραμονή του στο παιχνίδι

Ανατροπές βλέπουμε στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, την Κυριακή 6/3, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα. Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς χτύπησε το πόδι του.

Ο δυνατός παίκτης, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να αγωνίζεται φέρνοντας νίκη, πόσο όμως θα στοιχήσει αυτό στην υγεία του; Θα καταφέρει να συνεχίσει ή θα είναι ένα από τα άτομα προς αποχώρηση;

Στην αρχή, ο ίδιος δάκρυσε και είπε ότι πονάει, αλλά η ομάδα των Διασήμων τον εμψύχωσε, για να συνεχίσει, μιας και του είπαν ότι πιστεύουν σε εκείνον και ότι μπορεί να φέρει πόντο για την ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης των Κόκκινων κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και καλά καλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος από τους πόνους στο πόδι του.