Survivor 5: Η Κάτια "έσκισε" τη Μυριέλλα - «Πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να...»

«Η ομάδα πεινάει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Κάτια

Φανερά εξουθενωμένη και ενοχλημένη, στο Survivor της Κυριακής 6/3, μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο για την συμπαίκτρια της, Μυριέλλα Κουρεντή στην παραλία των Διασήμων. Αφορμή για αυτό στάθηκε η -ακόμα μία- ήττα τους και το γεγονός πως δεν αντέχουν άλλο την πείνα.

Το γνωστό μοντέλο, έχει πλέον απελπιστεί με την κατάσταση που επικρατεί, και ενοχλείται που η Μυριέλλα δεν σκέφτεται την ομάδα της που πεινάει και συνεχίζει να παρακαλάει να μείνει στο παιχνίδι ενώ είναι αδύναμη. Πλησιάζει η ψηφοφορία και εκεί θα λυθεί το θέμα, ωστόσο υπάρχουν υπόνοιες πως ένας παίκτης τους τραυματίζεται και τα δεδομένα θα αλλάξουν...

"Καταπέλτης" η Κάτια για την κατάσταση με τη Μυριέλλα

«Η ομάδα πεινάει! Πρέπει να δυναμώσει, πρέπει να φύγουν οι αδύναμοι κρίκοι και πρέπει κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα να κάνουν λίγο πίσω το εγωιστικό τους κομμάτι και αναφέρομαι ξεκάθαρα στην Μυριέλλα. Η κοπέλα έχει πέσει και αγωνιστικά πάρα πολύ και ψυχολογικά, όχι όμως κάθε βδομάδα εκεί… «Έχω ακόμα να δώσω και έχω ακόμα να δώσω»… Την πρώτη εβδομάδα την άκουγα, ναι, είδα ένα κλικ στα μάτια της αλλά έχουν περάσει δυο εβδομάδες και δεν έχει δώσει ακόμα κάτι».

«Μιλάω εγώ βέβαια αλλά τουλάχιστον τρέχω, ψυχολογικά είμαι καλά και ανεβασμένη. Προσπαθώ. Για την Μυριέλλα θεωρώ πως η προσπάθεια της έχει λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί ο κόσμος πεινάει μέσα στην ομάδα και πεινάει πάρα πολύ».

«Η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος φέρεται σαν παιδί. Στο χθεσινό αγώνισμα ήθελε να παίξει στο flug race, αλλά πως γίνεται να θέλει να τρέξει εκεί όταν έχει σκοντάψει στο τρέξιμο; Κοπέλα μου κάνε λίγο πίσω, σκέψου ότι δεν είσαι μόνη σου εδώ πέρα, σκέψου ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που έχουν στόχους αλλά προκειμένου αυτοί να πετύχουν μες στην ομάδα πρέπει να τρώει η ομάδα και να γεμίσει το στομάχι της» πρόσθεσε η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα του Survivor.

Πήγαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί! Άγριος τσακωμός Ευρυδίκης και Μυριέλλας μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Η κατάσταση στους Διάσημους μόνο ειδυλλιακή δεν είναι. Όσα κορόιδευαν τις προηγούμενες εβδομάδες, τα «λούζονται» τις δύο τελευταίες, με τους Μαχητές να έχουν αρχίσει να δημιουργούν... πελατειακές σχέσεις μαζί τους.

Η μπλε ομάδα ήταν για ακόμη μια φορά νικήτρια στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, με την κόκκινη να «καταρρέει» ύστερα από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, χάνοντας όμως στο τέλος στο flag race, με αποτέλεσμα ακόμη μια μέρα, όπου δε θα έτρωγαν. Και πώς να συγκεντρωθούν στο φαγητό και τον αγώνα, όταν βασικοί παίκτες ασχολούνται με το παρασκήνιο; Στο χθεσινό (5/3) επεισόδιο είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μυριέλλα Κουρεντή να φωνάζουν εξαιτίας του ροχαλητού του πρώτου, ενώ στο νέο επεισόδιο (6/3) βλέπουμε την Κάτια και το μισθοφόρο να συμπράττουν, για να πάει στο περιθώριο η ηθοποιός.

Για τη Μυριέλλα, όμως, ένα πρόσωπο ευθύνεται κατά βάση στην υπόθεση αυτή και δεν είναι άλλο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Εκείνη, άλλωστε, έστησε την κλίκα που «πολεμά» την καλλιτέχνιδα αυτή τη στιγμή και, φυσικά, θα γνωρίζει για κάθε παρασκηνιακή κίνηση, χωρίς απλά να φαίνεται στην πρώτη γραμμή.

Η Μυριέλλα, όμως, γνωρίζοντας πολύ καλά το ρόλο της, έτρεξε και...διαβάστε στο athensmagazine.gr την συνέχεια.