Survivor 5 - highlights 8/3: Το σοβαρό ατύχημα της Ευρυδίκης και η συνομιλία Σοιλέδη με Αντωνά για το γάμου τους

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο!

Ανατρεπτικό με πολλές δυνατές στιγμές ήταν το χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, με τους διάσημους να κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Η ψυχή τους βγήκε ωστόσο μέχρι να φτάσουν στην νίκη, με την Ευρυδίκη να χτυπάει πολύ σοβαρά. Από την άλλη ο Σοιλέδης μίλησε με την καλή του και έδωσε σήμα να ξεκινήσουν οι ετοιμασίες για τον γάμο στην Ελλάδα, αφού η Αντωνά όσο τον περιμένει κάνει συνέχεια συζητήσεις για εγκυμοσύνη.

Τα 8/3 highlights του Survivor 5

Είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ο φετινός Τριαντάφυλλος;

Χαμό έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor 5. Στο προχθεσινό 6/3 επεισόδιο οι παίκτες της μπλε ομάδας ''έστησαν'' στον τοίχο τον συμπαίκτη τους, προσπαθώντας να εκμαιεύσουν από αυτόν πληροφορίες για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Expand player

Έτσι, την ίδια ώρα που όλοι άρχισαν να επιτίθονται στον Σπύρο για να καταλάβουν αν τελικά θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι ή αν θέλει να αποχωρήσει, οι Διάσημοι σχολίαζαν αυτήν την κατάσταση παρομοιάζοντας τον παίκτη με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος είχε βγει 12 φορές υποψήφιος πρωτού φύγει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στηρίζει ανοιχτά την Σταυρούλα Χρειασειδή

Υποψήφια μαζί με τον Σάββα Κάλφα και τον Σπύρο Μαρτίκα είναι η Σταυρούλα Χρεισαειδή την οποία έδωσε με το δικαίωμα της ατομικής ασυλίας η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου στο προχθεσινό 7/3 συμβούλιο του Survivor 5. Στο αποψινό 8/3 επεισόδιο οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι πλέουν έχουν χωριστεί και επίσημα σε δύο πηγαδάκια ''έκραζαν'' πανηγυρικά ο ένας τον άλλον χωρίς να ξέρουν τι είναι τελικά αυτό που τους φταίει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ωστόσο, ο οποίος έχει αλλάξει στρατόπεδο πλέον αφού δεν τον κάνουν παρέα τα άτομα με τα οποία ήταν πιο κοντά, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να δικαιολογήσει την συμπεριφορά της Σταυρούλας απέναντι στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, θέλησε να την υποστηρίξει απέναντι στην αδικία της υποψηφιότητάς της, στηρίζοντάς την ανοιχτά.

Τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Κατσαούνη στον Σάββα Κάλφα

Ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε τον Γιώργο Κατσαούνη στο χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς είχε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες δηλώσεις να κάνει για τον συμπαίκτη του Σάββα Κάλφα, ο οποίος τελευταία φαίνεται να έχει αλλάξει αρκετά, να προσπαθεί να καταστρώσει σχέδια και να στήνει ψηφοφορίες.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, μάλιστα, αγανάκτησε με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι και στην περίεργη συμπεριφορά του στην καλύβα και έκανε κάποια πολύ αιχμηρά σχόλια. Όπως είπε, ο Σάββας δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το επάγγελμά του υπερ του και προσπαθεί να βλάψει τους άλλους ενώ ο ίδιος έχει το βασικό πρόβλημα. Επιπλέον, τον χαρακτήρισε σχεδόν ''άχρηστο'' αφού δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα καλά, ενώ λίγο αργότερα τον χαρακτήρισε και ''γάιδαρο''.

Τα ''βέλη'' της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ναυσικά

Η Κάτια Ταραμπάνκο ''εξαπέλυσε'' πυρά κατά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, καθώς όπως είπε εκείνη κουράζεται και τρέχει για να βλέπει την συμπαίκτριά της να κάνει διακοπές.

«Κάθομαι και τρέχω εγώ και κάποιοι άλλοι στον Άγιο Δομίνικο για να κάνει διακοπές η Ναυσικά», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο για την συμπαίκτρια της, την ίδια ώρα που βλέπαμε ένα αποκαλυπτικό πλάνο της Ναυσικάς που έκανε τηνηλιοθεραπεία της στην παραλία.

Η αναφορά της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ουκρανία

Λίγο μετά τις αιχμηρές της δηλώσεις για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Κάτια Ταραμπάνκο θέλησε με αφορμή το χθεσινό 8/3 έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5 - δείτε εδώ την ομάδα που θα το κερδίσει - να αναφερθεί στην υπέροχη σχέση που έχει με την μητέρα της αλλά και τα παιδικά της χρόνια στην Ουκρανία, όπου και γεννήθηκε.

Τα λόγια της άγγιξαν το τηλεοπτικό κοινό αρκετά καθώς από ότι φαίνεται η ίδια δεν γνωρίζει ακόμα για την κατάσταση που επικρατεί στην γεννέτειρά της, κάτι που το κάνει ακόμα πιο τραγικό.

«Γεννήθηκα στην Ουκρανία το 1996. Ήρθα στην Ελλάδα 6 ετών. Πρώτα ήρθε η μαμά μου, ακολούθησα εγώ και μετά ο πατέρας μου και ο αδερφός μου. Δεν ήξερα ελληνικά. Θυμάμαι με είχε πάρει η μητέρα μου από το χέρι και με είχε κατεβάσει στη γειτονιά να με συστήσει στα παιδιά της γειτονιάς. Έμαθα ελληνικά από τα παιδιά εκεί. Θυμάμαι να με ρωτάνε τι ζώδιο είμαι και έλεγα Ολυμπιακός».

«Αν εγώ είμαι μια φορά μαχήτρια, η κυρία Ναταλία είναι πολύ περισσότερο. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σκέφτομαι ότι δε μπορώ να κάνω κάτι ή ότι δεν αντέχω εδώ στο Survivor σκέφτομαι και λέω στον εαυτό μου, “κοριτσάκι μου κάτσε στα αυγά σου γιατί αυτό που περνάς είναι πανηγύρι μπροστά σε αυτό που πέρασε η μαμά σου ερχόμενη στην Ελλάδα.

Ναταλία Γαβρά, η μάνα μου. Όπως είχε πει και μια γυναίκα… η “αχίλλειος πτέρνα” μου. Δεν είμαστε δεμένες απλά, όχι απλά είμαστε κολλητές, περνάμε πάρα πολύ χρόνο παρέα. Δε μπορώ να πω ότι είχαμε πολύ δύσκολο οικονομικά προβλήματα. Ένα πιάτο είχαμε να το φάμε, ρεύμα είχαμε, νερό είχαμε, κρεβάτι είχαμε. Για μένα αυτά είναι τα βασικά, αν δεν έχεις αυτά τότε έχεις δύσκολα παιδικά χρόνια.

Οτιδήποτε και να κάνω το κάνω για τη μαμά μου. Τη σέβομαι σαν άνθρωπο, είναι το παράδειγμά μου, η δύναμή μου. Είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου… Προτιμώ να πάω διακοπές με τη μάνα μου παρά με οποιαδήποτε φίλη μου. Είναι μια γυναίκα που θαυμάζω, ήρθε εδώ όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή, για δυο χρόνια έμενα με τον μπαμπά στην Ουκρανία και τα έχτισε όλα μόνη της με μια ραπτομηχανή.

Θέλω απλά να βγάλω λεφτά έτσι ώστε σε μερικά χρόνια η κυρία Ναταλία να πάει στην Αιδηψό και να κάνει μόνιμα διακοπές και να μου εκτρέφει λαχανικά και φράουλες. Αυτό είναι το όνειρό της», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η νίκη των Διασήμων

Το τρίτο αγώνισμα για αυτή την εβδομάδα κέρδισαν ξανά οι Διάσημοι στο χθεσινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, επιβεβαιώνοντας, έτσι, το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί. Κόκκινη και Μπλε ομάδα βρέθηκαν σε έναν πάρα πολύ απαιτητικό στίβο μάχης και έπαιξαν μέχρι τελικής πτώσης.

Τα στατιστικά των δύο ομάδων έχουν ανέβει κατά πάρα πολύ και αυτό φαίνεται καθώς σε κάθε αγώνα, η νίκη κρίνεται στον πόντο. Οι Διάσημοι με τον τελικό πόντο της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου θα καταφέρουν πέρα από ένα λαχταριστό κοτόπουλο να απολαύσουν συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το πείραγμα του Γιώργου Λιανού στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη στο

Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν στον στίβο μάχης, ώστε να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας - δείτε εδώ την ομάδα που κέρδισε -. Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι εάν κέρδιζαν οι Διάσημοι θα έκαναν Live chat με τους φίλους ή συντρόφους τους, ενώ οι Μαχητές θα άκουγαν ηχογραφημένα μηνύματα από τους φίλους ή συντρόφους τους.

Τότε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να τσιγκλήσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη, η οποία πλέον δεν κρύβεται από καμία από τις δύο μεριές.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ασημίνα αν ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, έχει καλή φωνή και αν της τραγουδάει, με εκείνη να απαντάει:

«Συμβαίνει κι αυτό. Μπορεί να ακούσουμε κανένα ρεφρέν, δε ξέρω τι μπορεί να έχει ετοιμάσει. Ξέρω όμως ότι μου λείπει πάρα πολύ και ότι έχω χάσει τα πατήματά μου. Έχω χάσει ένα μεγάλο στήριγμα της ζωής μου. Θα συγκρατήσω τώρα τα δάκρυά μου γιατί σίγουρα θα είναι πολλά το βράδυ. Είναι άλλο το να στείλει ένα μήνυμα και να σκέφτεσαι πως το λέει και άλλο να ακούς τη φωνή του».

Η συνομιλία του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά και τα σχέδια για τον γάμο τους

Το χθεσινό 8/3 έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5 κέρδισαν οι Διάσημοι, οι οποίοι μπόρεσαν να ανταλλάξουν μηνύματα σε πραγματικό χρόνο με φίλους και συντρόφους. Το κλίμα ήταν αρκετά συγκινητικό ενώ ακόμα δεν έλειψαν και τα γέλια, καθώς οι παίκτες φαίνεται να έχουν ξεχάσει πως είναι να κρατάς ένα κινητό και να συνομιλείς.

Ο Άρης Σοϊλέδης είχε για άλλη μια φορά την τύχη να συνομιλήσει με την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Αντωνά. Οι δυο τους αντάλλαξαν πολλά λόγια αγάπης, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να της ζητάει να ετοιμάσει τον γάμο τους όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν γυρίσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

''Άστραψε και βρόντηξε'' η Μέγκι Ντριο για τον Μπράτη - «Οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους»

Survivor 5 - παρασκήνιο: Άγριος καυγάς μεταξύ Σταυρούλας και Σάββα "Έλα εδώ ρε άνανδρε μη σου..."