''Άστραψε και βρόντηξε'' η Μέγκι Ντριο για τον Μπράτη - «Οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους»

Δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Άστραψε και βρόντηξε'' η Μέγκι Ντριο για τον Μπράτη -  «Οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα του Mega Kαλημέρα το πρωί της Τρίτης 8/3 και φυσικά δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στον Άγγελο Μπράτη. Ο σχεδιαστής σε μια τελευταία του δήλωση έκανε γνωστό πως δε θέλει να έχει σχέση με το μοντέλο, καθώς οριακά δεν τη θυμάται.

Η πρώην παίκτρια του GNTM δε μπόρεσε να το αφήσει έτσι αυτό, καθώς είχαν υπάρξει στο ίδιο παιχνίδι μόδας. Τα καρφιά της έριξε κανονικότατα, όπως το συνηθίζει άλλωστε. Δε μπόρεσε να δεχτεί με τίποτα πως δεν τη θυμάται, αφού ένιωθε να τη συμπαθεί κιόλας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κάτια Ταραμπανκό, θέλοντας να δείξει τη διαφορά της από εκείνη, μιας και δεν προτίμησε να μπει στο survivor προκειμένου να τη θυμούνται...Όσοι την ξέχασαν. Να σημειωθεί εδώ πως η Μέγκι είχε πρόταση και πολύ καλή μάλιστα (δείτε εδώ το ποσό).

Οι δηλώσεις της Μέγκι Ντριο για τον Άγγελο Μπράτη

«Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο. Ήταν από τους κριτές που μου είχαν δώσει το μεγάλο ναι για να μπω στο σπίτι. Μπορεί να μη με θυμάται επειδή ψωνίζω από καλάθια. Είναι δουλειά του να θυμάται τις παίκτριες που μπαίνουν στο σπίτι, αλλιώς γιατί κάθεται εκεί πέρα;».

«Αυτό μου επιβεβαιώνει γι’ άλλη μια φορά ότι οι κριτές κάθονται για να κάνουν το κομμάτι τους, να πάρουν το μεροκάματό τους και δεν ασχολούνται με τα κορίτσια μετά το παιχνίδι. Με ξέχασε; Δεν συγκεντρώνεται; Έχει άλλα προβλήματα προσωπικά; Δεν πήγα στο Survivor για να με θυμηθεί; Δεν ξέρω, πραγματικά», είπε επίσης η Μέγκι Ντρίο.

Η κόντρα της Μέγκι Ντρίο με τους κριτές του GNTM

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο, Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο μίλησε για όλα, ενώ δεν δίστασε να "αδειάσει" την κριτική επιτροπή του GNTM 4, όπως και πρώην παίκτριες του ριάλιτι. Όπως για παράδειγμα την Ραδέλ που ήδη την έχει ξεφτιλίσει δημόσια σε δηλώσεις της.

«Μπορεί και να συζητάω με την Φάρμα. Έχω μάθει να περιμένω να κλειδώσει κάτι. Μπορεί να έχω πάρει πρόταση από τη Φάρμα, θέλω να δοκιμάζω νέα πράγματα. Και τώρα αν μου γινόταν μια τηλεοπτική πρόταση θα την έπαιρνα, αλλά δε θα γινόμουν παρουσιάστρια. Κάποιοι άνθρωποι, όπως ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, δεν είναι έτοιμοι παρουσιαστές για να πάρουν αυτό το ρόλο», είπε αρχικά.

Για πρώην παίκτριες: «Η Κάτια Ταραμπάνκο από το GNTM δεν ενδιαφερόταν για τη μόδα αλλά για να γίνει τηλεοπτική περσόνα. Όταν φεύγουν από το ριάλιτι μόδας και πηγαίνουν στο Survivor, το κάνουν για να μαζέψουν followers. Τη Ρασέλ την αποκάλυψα σαν μηδενικό, για να φτάσω σε αυτήν την αποκάλυψη, γιατί είμαι το μοναδικό άτομο που μπορεί να πιαστεί. Θα πω στην Ρασέλ εκ μέρους μου, επειδή έχω κάνει κάθε μέρα τηλεόραση, καλό είναι να κάτσει να δουλέψει.

Για τους κριτές του GNTM: «Εγώ σαν Μέγκι και σαν μοντέλο δε θα ήθελα να με κρίνει ούτε ο Σκουλός, ούτε η Ζενεβιέβ, ούτε ο Άγγελος Μπράτης, ούτε η Ισμήνη. Με την αποχώρηση της Καγιά έχουν χαλάσει όλα. Εγώ την Ισμήνη δεν την ξέρω».