Survivor 5: Επέστρεψαν Σοϊλέδης και Ασημίνα - Οι πρώτες πληροφορίες για την υγεία τους

Πότε θα αγωνιστούν στον στίβο μάχης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 30/3 του Survivor οι παίκτες αγωνίστηκαν σε ένα δύσκολο αγώνα στίβου, ώστε να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού. Εκεί είδαμε ότι πρώτα ο Άρης Σοϊλέδης χτύπησε τον ώμο του και έπειτα η Ασημίνα κατέρρευσε. Και οι δύο παίκτες αναγκάστηκαν να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Επέστρεψαν Ασημίνα - Σοϊλέδης

Ευτυχώς κανένας από τους δύο δεν είχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και τελικά επέστρεψαν στις καλύβες τους. Εκεί εξήγησαν το τι συνέβη και είδαν την ομάδα τους να τους στηρίζει.

Expand player

Ο Άρης ανέφερε ότι εξάρθρωσε τον ώμο του και ότι ελπίζει να επιστρέψει στην αρένα μέσα στην εβδομάδα. Ενώ η Ασημίνα είπε ότι έπαθε μια μικρή διάσυση και πως σύντομα θα μπορεί να αγωνιστεί και πάλι για την ομάδα της.

Τους κράτησαν οι συμπαίκτες τους - Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Καραγκούνια και Ασημίνα

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα επάθλου το βράδυ της Τετάρτης 30/3 έγινε ένας πολύ μεγάλος καυγάς στο Survivor. Αυτή την φορά πρωταγωνιστές ήταν η Ασημίνα και ο Τάκης Καραγκούνιας. Αφορμή στάθηκε ο αθυρόστομος παίκτης των Μπλε.

Τότε η Ασημίνα του ζήτησε τον λόγο και τον ρώτησε ποιον έβρισε συγκεκριμένα. Εκείνη την ώρα ο Τάκης της απάντησε υπεροπτικά «Στον αέρα» και συνέχισε: «Ακριβώς εκεί που τα λες και εσύ».

Ευτυχώς οι υπόλοιποι παίκτες ήταν εκεί για να επέμβουν και να φροντίσουν να μην πιαστούν στα χέρια οι δυο τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Έχει το όνομα και δυνατό συμβόλαιο...» - Στο στόχαστρο του Μαρτίκα ο Απόστολος Ρουβάς

Survivor 5: Είχαν τα τυχερά τους Μυριέλλα και K. Εμμανουήλ - «Πολύ ωραίοι οι Τούρκοι»