Survivor 5: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άρης Σοϊλέδης - Ο τραυματισμός που σόκαρε όλους τους παίκτες

Η πρώτη εκτίμηση της γιατρού δια στόματος Γιώργου Λιανού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άρης Σοϊλέδης - Ο τραυματισμός που σόκαρε όλους τους παίκτες

Το βράδυ της Τετάρτης 30/3 στο επεισόδιο του Survivor παρακολουθούμε τους παίκτες να συναγωνίζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, βροχής και έντονου στρες καθώς ο νικητής θα κερδίσει έπαθλο φαγητού και μάλιστα burger. Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε.

Το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη

Στον αγώνα του Άρη Σοϊλέδη και του Νίκου Αντωνόπουλου γίναμε μάρτυρες ενός τραυματισμού του ποδοσφαιριστή. Ο Άρης έπεσε απότομα, χτυπώντας τον αριστερό του ώμο. (Δείτε εδώ την ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη)

Οι παίκτες έτρεξαν να τον βοηθήσουν, η πρώτη εκτίμηση της γιατρού ήταν καλή αλλά ο Άρης πήγε στο νοσοκομείο ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, πριν επιστρέψει στον στίβο μάχης.

Η ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Αρσενίου για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

Ο Σάκης Αρσενίου, ύστερα από την ανακοίνωση της Μαρίας Αντωνά στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα για το ατύχημα του Άρη Σοϊλέδη, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του για να δηλώσει την συμπαράστασή του.

Οι δύο τους είχαν έρθει κοντά το λίγο διάστημα που ο τραγουδιστής παρέμεινε στο παιχνίδι και αντιμετώπιζαν με σεβασμό ο ένας τον άλλο, γι' αυτό και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την πίστη του προς τον ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας και τις ευχές του για ανάρρωση.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης ανέβασε μία φωτογραφία του παίκτη από το Survivor 5 και έγραψε σε story: "Σιδερένιος αδερφέ μου δεν μασάς εσύ!!".

Ο τραγουδιστής πιστεύει ότι όλα θα είναι καλά και πως ο Άρης Σοϊλέδης θα αναρρώσει σύντομα και θα επανέλθει στους κανονικούς του ρυθμούς στο παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα του, όπως πάντα, να κερδίσει.

Οι ευχές του Σάκη Αρσενίου για το ατύχημα του Σοϊλέδη