Survivor 5: "Πάγωσαν" οι παίκτες με το σοκαριστικό ατύχημα του Ρουβά - Ούρλιαζε "πονάω"

Καρέ - καρέ το μοιραίο χτύπημα

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς το βράδυ της Τετάρτης 11/5 παρακολουθήσαμε τόσο την κόκκινη ομάδα όσα και την μπλε να μπαίνουν για άλλη μια φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το αγώνισμα επάθλου.

Ωστόσο, ο Απόστολος Ρουβάς ήρθε αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη που άφησε τους πάντες σε σοκ. Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι που τον καθήλωσε για μερικά δευτερόλεπτα στο έδαφος.

Expand player

Ο Απόστολος Ρουβάς άρχισε να φωνάζει χαρακτηριστικά "πονάω" ενώ στην συνέχεια αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο τραυματισμός του Απόστολου Ρουβά στο Survivor 5

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΆΜΑ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Σήμερα το βράδυ (11/5) στο Survivor 5 θα πέσει πολύ κλάμα στο συμβούλιο του νησιού, καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο παίκτης αυτός θα φέρει πολλές ανατροπές...

Υποψήφιοι είναι οι εξής: από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε με βαριά καρδιά τον φίλο της Απόστολο Ρουβά, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την κάλπη των Μπλε.

Σίγουρα όλοι περιμένουν πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς από τους υπόλοιπους τρεις παίκτες είναι και λιγότερο διάστημα στο παιχνίδι, ενώ και λιγότερο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, κάνουν λάθος. Ο κομμωτής σίγουρα συνεχίζει στο ριάλιτι...

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 5 είναι ο... Απόστολος Ρουβάς! Ναι καλά διαβάσατε ο αδερφός του "Ο Σάκης" θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και σας το είχαμε αποκαλύψει ήδη από χθες.

Η αποχώρηση αυτή θα φέρει πολύ κλάμα! Ειδικά Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Άρης Σοϊλέδης περιμένουμε να πλαντάξουν, αφού ήταν πιο κοντά από όλους μέσα στο παιχνίδι όταν ήταν στην ίδια ομάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 - έκτακτο: Έφυγε οικειοθελώς λίγο πριν την κανονική αποχώρηση! Τι συνέβη

Survivor 5 - αποκλειστικό: Συναγερμός με τον Στάθη Σχίζα! Τι σκέφτεται να κάνει η παραγωγή μαζί του