Survivor 5 - έκτακτο: Έφυγε οικειοθελώς λίγο πριν την κανονική αποχώρηση! Τι συνέβη

Θα ανακοινωθεί πιθανότατα απόψε το βράδυ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - έκτακτο: Έφυγε οικειοθελώς λίγο πριν την κανονική αποχώρηση! Τι συνέβη

Το Survivor 5 είναι πράγματι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Μια ακόμη λοιπόν εξέλιξη έφτασε μόλις στα αυτιά μας και μας άφησε άφωνους.

Ήδη τις τελευταίες μέρες τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο δεν είναι καλά και τα νερά είναι αρκετά ταραγμένη, μιας και η παραγωγή έδιωξε κανονικότατα τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι, λόγω της βίαιης συμπεριφορά που είχε απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια.

Αυτό φυσικά έφερε αρκετές εντάσεις, το ίδιο όμως και οι υποψήφιοι που βγήκαν αυτήν την εβδομάδα για αποχώρηση (δείτε εδώ ποιοι βρίσκονταν στον τάκο).

Εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος θα φύγει το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο μόλις μας ενημέρωσαν πως θα έχουμε μια ακόμη οικειοθελή αποχώρηση.

Δήλωσε οικειοθελώς πως φεύγει από το Survivor 5

Ο λόγος λοιπόν για την... Ναυσικά, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει ήδη εμείς εδώ και μερικές μέρες. Η κούραση και η πείνα είναι αυτή που έχει την "ρίξει" και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει στους γιατρούς που τους παρακολουθούν ότι δεν νιώθει πολύ καλά.

Επίσης, αρκετές φορές έχει αναφέρει πως δεν αντέχει άλλο μέσα στο παιχνίδι με τις τόσο άσχημες συνθήκες διαβίωσης! Όσο καιρό και αν ζεις με αυτό τον τρόπο δεν συνηθίζεται με τίποτα...

Για αυτό λοιπόν αποφάσισε να αφήσει τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Δήλωσε οικειοθελώς πως φεύγει από το Survivor 5

Τι θα δούμε απόψε 10/5 στο Survivor 5

Χαμός θα επικρατήσει σήμερα Τρίτη 10/5 στο Survivor 5 μετά την υποψηφιότητα του Άρη Σοϊλέδη. Τον ποδοσφαιριστή έβγαλε στον τάκο ο Τάκης Καραγκούνιας που κέρδισε την ατομική ασυλία στο χθεσινοβραδινό (9/5) επεισόδιο. Απόψε, τα "καρφιά" θα είναι πολλά ειδικά από πλευράς του Κωνσταντίνου Εμμανουηλ.

Συγκεκριμένα, το επεισόδιο ξεκινάει με τον hairstylist να σχολιάζει το συμβούλιο του νησιού που σίγουρα ήταν αναμενόμενο... αλλά και πολύ ανατρεπτικό. Υποψήφιοι είναι οι: Απόστολος Ρουβάς, Άρης Σοϊλέδης, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, Μπλε και Κόκκινοι θα οδηγηθούν στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας της εβδομάδας! Όλοι οι παίκτες θέλουν πως και πως να ακούσουν ένα νέο της οικογένειας τους και ειδικά ο Τάκης, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες έχασε τον πατέρα του και θέλει να μιλήσει με την κόρη του.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν, θα ανακοινώσει λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, πως οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μέσω τηλεφώνου με την οικογένεια τους. Η ομάδα που θα κερδίσει το παιχνίδι, θα πάει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα φάει αλλά και θα επικοινωνήσει μαζί τους.

Μέχρι όμως να το καταφέρουν, οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη! Ποια θα καταφέρει να φτάσει πρώτη τους απαιτούμενους πόντους και να κερδίσει;