Survivor 5: Σπάραξε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας για τον θάνατο του πατέρα του - «Συγχώρεσέ με»

Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σπάραξε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας για τον θάνατο του πατέρα του - «Συγχώρεσέ με»

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Survivor 5. Έτσι λοιπόν, μετά από την νίκη της κόκκινης ομάδας για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, σειρά είχε το συγκλονιστικό νέο που άφησε απαρηγόρητο τον Τάκη Καραγκούνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος μίλησε στην κάμερα όπου ξέσπασε σε κλάματα καθώς αποκάλυψε πως η παραγωγή του ανακοίνωσε ότι έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας φάνηκε πιο απαρηγόρητος από ποτέ καθώς όπως τόνισε δεν θα προλάβει ούτε στην κηδεία του αγαπημένου του προσώπου να παραστεί καθώς το ταξίδι κρατάει μέρες.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου και εγώ είμαι εδώ… Όταν χάνεις έναν γονιό είναι κάτι πολύ σκληρό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν είναι στο χέρι μου, δεν ξέρω τι να κάνω είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου. Και να θέλω να παραστώ και να τον αποχαιρετήσω στην τελετή δεν μπορώ.

Υπερευχαριστώ τους ανθρώπους της παραγωγής, μου είπαν να πάρω το πρώτο αεροπλάνο να φύγω να πάω πίσω, δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους.

Οι πτήσεις είναι μεγάλες τουλάχιστον 15 ώρες οπότε δεν θα ξαναδώ ποτέ τον πατέρα μου. Θα γυρίσω όταν γυρίσω δεν ξέρω τι να κάνω… Θα πάω σε έναν τάφο να μιλάω… Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσε με για όσα σου έχω κάνει, αν σε στενοχώρησα, την ευχή σου».

Σπάραξε στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor 5

Φεύγει ή όχι ο Τάκης μετά τον θάνατο του πατέρα του; Όλη η αλήθεια

Μπορεί από χτες τον γύρο του διαδικτύου να κάνει η είδηση πως ο Τάκης έχασε τον πατέρα του και αποχωρεί από το Survivor, όμως η ανατροπή μόλις έφτασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε! Ο Τάκης Καραγκούνιας ΔΕΝ θα αποχωρήσει από το Survivor 5 και θα παραμείνει στο ριάλιτι, έπειτα από επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του.

Ο λόγος είναι πω... διαβάστε περισσότερα εδώ.