Survivor 5: Χοροπηδούσαν από την χαρά τους - Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Με σκορ 3 - 0

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Χοροπηδούσαν από την χαρά τους - Ποια ομάδα κέρδισε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/4) στο Survivor 5, με τους κόκκινους να αναδεικνύονται για ακόμα μία φορά νικητές και να φέρνουν την ομάδα των μπλε σε ακόμα πιο δύσκολη θέση από αυτή που ήδη βρίσκονται.

Οι «Κόκκινοι» απέδειξαν πως έχουν τις ίδιες δυνατότητες τόσο σε αγωνίσματα που απαιτούν ταχύτητα όσο και σε αγωνίσματα που απαιτούν δύναμη. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το spoil μας η κόκκινη ομάδα θα είναι για άλλη μια φορά παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Η νίκη των κόκκινων στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας 4/4 και έτσι όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα το Youweekly σας έχει τα ονόματα των υπόλοιπων υποψήφιων προς αποχώρηση.

Χθες 3/4 το βράδυ όπως είδαμε όλοι κέρδισαν οι Κόκκινοι, με αποτέλεσμα οι Μπλε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν αυτός που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ την ατομική ασυλία πήρε η Σοφιάννα η οποία κερδίσει δεν κερδίσει απόψε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση υποδείξει έναν συμπαίκτη της για να βγει επίσης στον τάκο.

Ένα δυσάρεστο γεγονός θα ανακοινώσει στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε και αφορά τον Τάκη Καραγκούνια. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr ο πατέρας του Τάκη έφυγε από την ζωή.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα είναι αρκετά κουραστικό με μεγάλα και δύσκολα εμπόδια. Μάλιστα, θα έχουμε και έναν τραυματισμό στην Μπλε ομάδα που θα σοκάρει τους παίκτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει απόψε το αγώνισμα όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς το πρωί είναι η Κόκκινη και έτσι κανείς από τους παίκτες της δεν θα κινδυνεύσει.

Έτσι λοιπόν, οι Μπλε θα πρέπει να υποδείξουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους σήμερα και έναν ακόμα η Σοφιάννα. Έτσι λοιπόν, όπως μας ενημέρωσαν από τον Άγιο Δομίνικο, οι δύο παίκτριες που βγαίνουν στον τάκο μαζί με τον Κωνσταντίνα Εμμανουήλ είναι η Βρισηίδα και η Ευρυδίκη!

Αν τυχόν αλλάξει κάτι, θα σας ενημερώσουμε....