Survivor 5 - highlights 9/5: Στο στόχαστρο ο Άρης Σοϊλέδης, εκτός εαυτού ο Εμμανουήλ - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 9/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - highlights 9/5: Στο στόχαστρο ο Άρης Σοϊλέδης, εκτός εαυτού ο Εμμανουήλ - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η πείνα έχει χτυπήσει για τα καλά τους παίκτες του Survivor, που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και 5 μήνες και οι κόντρες μεταξύ τους κορυφώνονται. Στο χθεσινό επεισόδιο 9/5 παρακολουθήσαμε τους παίκτης να φτάνουν στο «αμήν» και να ξεσκεπάζουν το σχέδιο του Άρη Σοϊλέδη, τον Εμμανουήλ να το «χάνει» κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, αλλά και την ανακοίνωση των υπόλοιπων υποψηφίων, που σας είχαμε πει πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 9/5 επεισόδιο του Survivor 5

«Δεν νομίζω ότι είμαι ο Πάπας της Ρώμης!»

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, την Δευτέρα 9/5 ξεκίνησε με πολλές εντάσεις, οι οποίες ήταν αναμενόμενες μετά την υποψηφιότητα της Ασημίνας προς αποχώρηση. Πιο συγκεκριμένα, τα βέλη κάποιων παικτών στράφηκαν εναντίον του Άρη, ο οποίος ίσως απομακρυνθεί από το παιχνίδι σύμφωνα με spoilers, θεωρείται πως υποκίνησε την ψηφοφορία της αντίπαλης ομάδας, χωρίς ωστόσο να γίνει κατανοητός ο τρόπος που έγινε κάτι τέτοιο αν ισχύει

Ο παίκτης, στις πρώτες του δηλώσεις φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με τα όσα ακούγονται, και ίσως έχει φτάσει και στα όρια του μιας και όπως έχει πει για όλα κατηγορούν τον ίδιο, ενώ για ακόμη μία φορά επισημαίνει πως δεν έστησε καμία ψηφοφορία ούτε παρακίνησε κανέναν από την ομάδα των Κόκκινων να ψηφίσει την Ασημίνα.

Η Ασημίνα ξεσκέπασε για τα καλά τις τακτικές του Άρη

H μεταξύ τους ένταση, στο συμβούλιο του Survivor την Κυριακή 8/5, συνεχίστηκε και στο την Δευτέρα 9/5 με τον Άρη Σοϊλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να υποστηρίζουν ο καθένας την δική του πλευρά. Ο Άρης ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας πως δεν γίνεται να ευθύνεται για όλα εκείνος και όλοι να ακούνε τι τους λέει, ενώ η παίκτρια των Κόκκινων φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε από την πλευρά της: «Τελικά άλλαξα πλευρό, κοιμήθηκα με το αριστερό πλευρό σήμερα για να δω αν θα δω τον Άρη Σοϊλέδη στον ύπνο μου, κάτι που υποστηρίζει και λέει ο ίδιος. Και λέει ότι έχω εμμονή μαζί του. Να λέει ότι εγώ έχω εμμονή μαζί του, όταν εκείνος παίρνει άτομα μαζί του στο δάσος μέσα και κάθεται και τους πιπιλάει το μυαλό».

Πανικός στην καλύβα των Μπλε - Ζήτησαν από την Βρισηίδα να...

Την ίδια ώρα που επικρατεί αναβρασμός στην καλύβα των Κόκκινων γύρω από την ψηφοφορία που έθεσε την Ασημίνα πρώτη στον τάκο για αυτή την εβδομάδα, στους Μπλε επικρατεί ως συνήθως ο κακός χαμός επίσης, αυτή τη φορά με αφορμή τις δηλώσεις της Βρισηίδας για κάποιους συμπαίκτες της, μιας και θεωρεί πως "πλευρίζουν" τον Εμμανουήλ από εκεί που τον έκραζαν.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια θέλησε να υποδείξει ποιους εννοεί, βγάζοντας από το κάδρο τον Τάλα και έτσι έδειξε ξεκάθαρα τον Άρη και την Μαίη. Μάλιστα όταν την είπαν να ανακαλέσει δεν το έκανε και συνέχισε να υποστηρίζει πως αυτόι οι δύο έρχονται πιο κοντά στον Κωνσταντίνο για τις ψήφους ενώ είναι ικανοί στο τέλος να τον ψηφίσουν κιόλας.

Ο Τάκης ξεφτίλισε το "ειδύλλιο" Βρισηίδας με Μαρτίκα

Μετά τις αποκαλύψεις του Άρη Σοϊλέδη για το «σχέδιο Μαρτίκα» και το πανηγύρι που είχε στήσει στο δάσος στο συμβούλιο του Survivor την Κυριακή 8/5, ήταν αναμενόμενο ότι θα γινόταν χαμός στην καλύβα, και επιβεβαιωθήκαμε καθώς την Δευτέρα 9/5 οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα και έγινε το...σώσε!

Ο Τάκης ήταν έξαλλος με τον Μαρτίκα και οι δύο άντρες λογόφεραν, ανακατεύοντας στην κουβέντα και τη Βρισηίδα με αφορμή τα όσα ακούγονται για γλυκά ματάκια και φλερτ μεταξύ τους.

«Οι άνθρωποι είναι τραγελαφικοί, είναι για γέλια όλοι. Δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτή τη σαπίλα δίπλα μου. Είμαι μόνος μου και θα λέω πάντα την αλήθεια. Αν η Βρισηίδα είναι τόσο κουτή και φλερτάρει με τον Μαρτίκα για δικούς της λόγους, θα πρέπει να το κοιτάξει αυτό. Εγώ την έχω στηρίξει, αλλά θα χάσει τη στήριξή της από μένα αν το συνεχίσει αυτό».

Αδιανόητη επίθεση της Ναυσικάς στην Ασημίνα

Μετά τις δηλώσεις της Ασημίνας για τις κινήσεις του Άρη στην καλύβα και συγκεκριμένα μέσα στο δάσος, οι παίκτες οδηγήθηκαν στον χώρο του αγωνίσματος, όπου ξεκίνησε νέα ένταση με την παίκτρια και αυτή τη φορά, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Ναυσικά και οι τόνοι ανέβηκαν για τα καλά

Η Ναυσικά από τον τόνο της φωνής της φάνηκε πως αγανάκτησε με την Ασημίνα και της είπε χαρακτηριστικά πως την μία λέει πως δίκαια ψηφίστηκε ενώ μετά από λίγο υποστηρίζει πως ήταν άδικο, ενώ το αποκορύφωμα ήταν πως της είπε ότι έχει απομακρύνει τους πάντες από γύρω της με την συμπεριφορά της και δεν έχει φίλους, κάτι με το οποίο διαφώνησε η παίκτρια των Κόκκινων.

"Καταπέλτης" η Ασημίνα για την αποχώρηση του Κατσαούνη

Μετά το επεισοδιακό σκηνικό της επίθεσης του Κατσαούνη στον Τάκη, και την απόφαση της παραγωγής να τον απομακρύνει από το Survivor, καταδικάζοντας έτσι την κίνηση αυτή, όπως όλοι όσοι το παρακολούθησαν, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας σχολίασαν αυτή την κατάσταση και πιο συγκεκριμένα η Ασημίνα αναφέρθηκε εκτενέστερα από τους υπόλοιπους σε αυτό το θέμα.

Η παίκτρια σχολίασε πως είχε παρατηρήσει αλλαγή στην συμπεριφορά του τον τελευταίο καιρό λέγοντας πως δεν ήταν και πολύ καλά, ενώ συμπλήρωσε πως έπρεπε να γίνει έτσι ώστε να πάρει το μάθημα του, διότι αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν χώρο πουθενά.

Άγριο ξέσπασμα του Εμμανουήλ στο αγώνισμα

Τοεπεισόδιο του Survivor την Δευτέρα 9/5 ξεκίνησε με εντάσεις στην καλύβα των Μπλε, οι οποίες από ότι φαίνεται συνεχίστηκαν και στον αγώνα σε ατομικό επίπεδο αυτή τη φορά μιας και από ότι φαίνεται οι παίκτες πήγαν με όλο τους το είναι προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους και προκειμένου να μην χρειαστεί στο τέλος να βρεθούν στη θέση να ψηφίσουν δικό τους άτομο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, στα τελευταία αγωνίσματα έχει δείξει πως προσπαθεί πολύ και αρκετές φορές έχει φέρει πολλούς πόντους στην ομάδα του, ωστόσο αυτή τη φορά παραλίγο να κερδίσει τον πόντο και έτσι όταν έχασε προχώρησε σε μία νευρική κίνηση, σπάζοντας με νεύρα το στόχο.

Απανωτές οι ποινές στην ομάδα των Κόκκινων - Βαριά "καμπάνα" για τον Στάθη Σχίζα

Η ομάδα των Κόκκινων όπως φαίνεται δέχεται τις ποινές σαν βροχή, τη μία μετά την άλλη στο Survivor, αυτή την εβδομάδα! Μετά την επεισοδιακή αποβολή του Κατσαούνη για αδικαιολόγητη συμπεριφορά απέναντι σε συμπαίκτη του, αυτή τη φορά ο Στάθης Σχίζας έλαβε την δική του ποινή για σκηνικό που έγινε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας την Δευτέρα 9/5.

Ο παίκτης κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε τον έλεγχο των νεύρων του και παρασύρθηκε από την ένταση της στιγμής, με αποτέλεσμα να σπάσει ορισμένα αντικείμενα της παραγωγής, δημιουργώντας μεγάλη ταραχή αλλά και την οργή των ανωτέρων του, οι οποίοι αποφάσισαν καταδικάζοντας το συμβάν, ο παίκτης να μην συμμετάσχει στο επόμενο έπαθλο που θα κερδίσει η ομάδα του, έπειτα από ανακοίνωση του Λιανού.

Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας

Το φετινό Survivor 5 όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ έχει αποδείξει πως οι ανατροπές και οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο είναι άκρως καταιγιστικές καθώς μετά από την επεισοδιακή αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη, σειρά είχε ο Στάθης Σχίζας να δεχτεί ποινή από την παραγωγή του ριάλιτι μετά από την άσεμνη κίνησή του.

Έτσι λοιπόν, στο αποψινό αγώνισμα το οποίο ήταν για την δεύτερη ασυλία η ομάδα που κατάφερε να επικρατήσει ήταν η κόκκινη εναντίον της μπλε με σκορ 8 -6. Μάλιστα, είμασταν οι πρώτοι που σύμφωνα με το spoiler μας, σας είχαμε αναφέρει το χρώμα της ομάδας που θα κερδίσει.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι για αποχώρηση

Μπορεί κάποιοι να μην το περίμεναν, ωστόσο εμείς είχαμε ήδη αποκαλύψει πρώτοι στο youweekly.gr ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση τη Δευτέρα 9/5 από το Survivor. Με την Ναυσικά να υποδεικνύει με βαριά καρδιά τον φίλος της Απόστολο Ρουβά, τον Τάκη να δίνει τον Σοϊλέδη και ο Εμμανουήλ να βγαίνει από την κάλπη, συμπληρώθηκε η τετράδα, και από αυτούς ένας δεν θα συνεχίσει

Η Ναυσικά φανερά στεναχωρημένη και μη έχοντας άλλη επιλογή ψήφισε το φίλο της αγωνιστικά, όπως και οι υπόλοιποι Μπλε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

ενώ ο Τάκης ψήφισε τον Άρη επηρεασμένος από το σκηνικό της επικοινωνίας που είχε ενώ δεν θα έπρεπε, καλώντας το κοινό να αποφασίσει αν αξίζει να βρίσκεται εκεί μετά από ότι έκανε, με τον ίδιο να μην την δέχεται.