Survivor 5 Spoiler (9/5): Έχουμε το χρώμα - Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Μπλε ή Κόκκινοι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (9/5): Έχουμε το χρώμα - Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 είναι απλά καταιγιστικές. Κάτι η αποχώρηση της Σοφιάννας, κάτι η αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη και τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο έχουν γίνει πολύ πιο έντονα από ποτέ.

Στο χθεσινό (9/5) επεισόδιο παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο κέρδισαν οι Μπλε. Κάπως έτσι, οι Κόκκινοι βρέθηκαν με αναμμένες τις δάδες στο συμβούλιο του νησιού και επέλεξαν ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα, για αγωνιστικούς λόγους, όπως είπαν.

H κόκκινη ομάδα δεν βρίσκεται και σε τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση λόγω της αποβολής του Γιώργου Κατσαούνη και έτσι σε αυτό το σημείο προσπαθεί να ξαναβρεί τα πατήματά της.

Οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα πάρουν το αγώνισμα ασυλίας;

Τα πράγματα σήμερα ωστόσο πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά. Εμείς από νωρίς το πρωί επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μάθουμε ποια είναι η ομάδα που πρόκειται να πάρει το αγώνισμα ασυλίας.

Η οριστική μας πληροφορία για σήμερα αναφέρει πως αυτή τη φορά η ασυλία θα βαφτεί με κόκκινο χρώμα, 100% επιβεβαιωμένο. Θα επιστρέψουμε σε λίγο με πληροφορίες για τους υπόλοιπους υποψηφίους προς αποχώρηση.