Survivor 5 - αποκλειστικό: Συναγερμός με τον Στάθη Σχίζα - Τι σκέφτεται να κάνει η παραγωγή μαζί του

Θα τον διώξει κι αυτόν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστικό: Συναγερμός με τον Στάθη Σχίζα - Τι σκέφτεται να κάνει η παραγωγή μαζί του

Στο Survivor 5 οι εξελίξεις έχουν κορυφωθεί, με τους παίκτες να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, αφού βλέπουμε ακόμη και αποβολές από την παραγωγή, μήπως και ηρεμήσει λίγο η κατάσταση, στέλνοντας άρον άρον στην Ελλάδα τον Γιώργο Κατσαούνη χωρίς καν να προλάβει... να αλλάξει ρούχα.

Ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν, βέβαια, πέφτουν θύμα της γνωστής παροιμίας, που λέει πως «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες» και το αποτέλεσμα, που βλέπουμε στις οθόνες μας, αποτελεί ξεκάθαρα δική τους ευθύνη. Όλο αυτό τους οδηγεί, φυσικά, σε ένα σημείο να πρέπει να μαζέψουν... τα ασυμμάζευτα και να μην μπορούν.

Κι αυτό το λέμε, γιατί οι παραβατικές και όχι μόνο συμπεριφορές των παικτών έχουν ξεφύγει, μεταδίδοντας πολύ άσχημα μηνύματα σε όσους παρακολουθούν αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα, πόσο μάλλον τα μικρότερα παιδιά, τα οποία μαθαίνουν πως ό,τι είναι να πετύχεις στη ζωή σου, θα το πετύχεις είτε επιβάλλοντας το «θέλω» σου πατώντας πάνω σε πτώματα είτε με δολοπλοκίες.

Παράλληλα, το Survivor μας μαθαίνει, ότι όποιος χάνει πρέπει να «ξεσπά», μη αποδεχόμενος το αποτέλεσμα. Αυτό έκανε για δεύτερη φορά ο Στάθης Σχίζας, γκρεμίζοντας το αγωνιστικό σκηνικό, με αποτέλεσμα φυσικά να τιμωρηθεί. Αν δε θυμάστε την πρώτη, ήταν τότε που χτύπησε τον Τάκη με ένα μπαλάκι σε αγώνισμα, δίνοντας πρώτος στους άλλους το έναυσμα για τις βιαιοπραγίες.

Ο Στάθης, με λίγα λόγια, είναι....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr