Survivor 5: "Κανονίστε να κάνετε καμία μ@λ@κία...» - Άσχημο ξέσπασμα από τον Κωνσταντάρα για πρώην συμπαίκτη του

Η αιχμηρή ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor 5 εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραμένει φανατικός τηλεθεατής και σχεδόν σε κάθε επεισόδιο σχολιάζει τις εξελίξεις και τους καυγάδες.

Ο δημοσιογράφος ωστόσο πολλές φορές μιλά με... αιχμηρό τρόπο για μερικούς πρώην συμπαίκτες του, ενώ για άλλους δείχνει φανερά την υποστήριξή του. Ο Λάμπρος λοιπόν όπως φαίνεται παρακολούθησε το χθεσινό 9/5 επεισόδιο του Survivor 5 και μεταξύ άλλων σχολίασε τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ (δείτε εδώ ποιοι είναι οι υπόλοιποι), μέσα από μια φωτογραφία του ίδιου που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, από το διάστημα που συμμετείχε στο παιχνίδι.

Τα "ριξε" πάλι τα καρφιά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Τα 'ριξε' πάλι τα καρφιά του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Βγήκε ο παίκτης που αποχωρεί

Οι 4 παίκτες πλέον λοιπόν, βρίσκονται στα χέρια του κοινού που θα είναι εκείνο που θα αποφασίσει ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ που "σκίζει" σε τηλεθέαση.

Δυο είναι οι δυνατοί παίκτες, ένας μέτριος και ένας κακός αγωνιστικά. Και ενώ όλοι πίστευαν πως φαβορί προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ καθώς, Άρης, Ασημίνα και Απόστολος είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό... δυστυχώς θα σας το χαλάσουμε!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, είναι ο Απόστολος Ρουβάς!

Survivor 5 spoiler 11/5 Σάκης Ρουβάς αποχώρηση