Cowboy Copper: Αυτή είναι η top απόχρωση που θα σε κάνει να βάψεις τα μαλλιά σου χάλκινα!

Πρόκειται για ένα ζεστό τόνο που ταιριάζει σε όλες

Βάσω Αργυρέα
Beauty Director
Instagram: @jordanzhair
Instagram: @jordanzhair

Το «Cowboy Copper» είναι η απόλυτη απόχρωση στα μαλλιά, που πρωταγωνιστεί φέτος την άνοιξη στο χρώμα των μαλλιών, ενώ θα τη βλέπουμε και παντού το 2024. (δες και 4+1 κολακευτικά κουρέματα που αδυνατίζουν τα παχουλά ή στρογγυλά πρόσωπα & δημιουργούν τέλειες γωνίες)

Πρόκειται για ένα φλογερό τόνο που συνδυάζει τη ζεστασιά του χάλκινου χρώματος με την άγρια ​​δύναμη των cowgirls, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ στα μαλλιά, το οποίο θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου προσθέτοντας έξτρα πόντους στο στιλ σου.

Cowboy Copper: Αυτή είναι η top απόχρωση που θα σε κάνει να βάψεις τα μαλλιά σου χάλκινα!

Το Cowboy Copper είναι ένα χρώμα που αποπνέει ζεστασιά και φωτεινότητα. Έχει αποχρώσεις του χάλκινου και του κεραμιδί που φωτίζουν τα μαλλιά δίνοντας μια υπέροχη λάμψη στο τελείωμά τους. Αυτή η αντίθεση του ζεστού και φωτεινού χρώματος με την δυναμική αύρα ενός cowgirl το καθιστά ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν ένα μοναδικό και φλογερό look.


Πώς να το υιοθετήσεις

Μπορείς να το δοκιμάσεις με διάφορους τρόπους, είτε ως ένα ενιαίο χρώμα στα μαλλιά σου, είτε ως φωτεινά highlights, που θα φωτίσουν το καστανό ή και το κόκκινο χρώμα που ήδη έχεις. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις διάφορες αποχρώσεις, περισσότερο έντονες ή πιο διακριτικές ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλεις να βγάλεις.

Ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του Cowboy Copper είναι ότι μπορεί να φέρει έναν αέρα ζεστασιάς σε κάθε τύπο επιδερμίδας από τις ανοιχτές έως τις σκούρες αποχρώσεις του δέρματος και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα για να αναδείξει τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου.

Όσον αφορά το styling, η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδανική για να τη σετάρεις με εντυπωσιακά makeup looks με ένταση στα χείλη επιλέγοντας ένα κόκκινο κραγιόν ή με ένα smokey eye εφέ στα βλέφαρα. Επιπλέον, μπορείς να συμπληρώσεις το υπέροχο αυτό χρώμα με περίτεχνα αξεσουάρ μαλλιών, που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.