4+1 κολακευτικά κουρέματα που αδυνατίζουν τα παχουλά ή στρογγυλά πρόσωπα & δημιουργούν τέλειες γωνίες!

Mε αυτές τις κουπ όλοι θα πιστεύουν ότι έχεις λεπτά χαρακτηριστικά

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Shutterstock
Shutterstock

Ακόμη και εάν δεν έχεις υπέροχες γωνίες ή λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο πάντα υπάρχει το κατάλληλο κούρεμα που μπορεί να κάνει κυριολεκτικά θαύματα δείχνοντας το πιο αδύνατο και σμιλεμένο.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 κολακευτικά κουρέματα, που είναι ιδανικά για όλες όσες έχουν στρογγυλό ή λίγο πιο παχουλό πρόσωπο, τα οποία μπορεί να μην αδυνατίζουν στην πραγματικότητα παρόλα αυτά δίνουν την ψευδαίσθηση πιο λεπτεπίλεπτων χαρακτηριστικών, ενώ ακόμη δημιουργούν και τέλειες γωνίες. (δες και τα ιδανικά κουρέματα για πενηντάρες, που θα ανανεώσουν το look σου & θα σε κάνουν να μικροδείχνεις)

4+1 κολακευτικά κουρέματα που αδυνατίζουν τα παχουλά ή στρογγυλά πρόσωπα & δημιουργούν τέλειες γωνίες!

  • Μακριά, κυματιστά μαλλιά. Ένα κούρεμα με μακριά, κυματιστά μαλλιά μπορεί να δημιουργήσει όγκο στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών σου κάνοντας το πρόσωπο σου να δείχνει πιο λεπτό. Σημείωσε ότι τα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει σμιλεμένο σε αντίθεση με τα πολύ κοντά κουρέματα που μπορεί να τονίσουν ακόμα περισσότερο ένα στρογγυλό πρόσωπο.


  • Αφέλειες στο πλάι. Ένα κούρεμα με μήκος κάτω από τους ώμου που συμπληρώνεται από αφέλειες στο πλάι συγκεντρώνει όλη την προσοχή στην κάτω περιοχή του προσώπου σου αντί για το πάνω μέρος και έτσι αποτελεί μια καλή επιλογή για να δείχνει το πρόσωπό σου αδυνατισμένο.

  • Φιλαρίσματα σε μακριά μαλλιά. Τα φιλαρίσματα που ξεκινούν από το πηγούνι μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει πιο λεπτό και σμιλεμένο, ενώ δημιουργούν και την ψευδαίσθηση ότι έχεις έντονες γωνίες. Ακόμη μπορούν να συνδυαστούν και με κλασικές αφέλειες.

  • Ίσιο κούρεμα. Ένα συμμετρικό ίσιο κούρεμα, που αγκαλιάζει το πρόσωπο δίνει μια λεπτότερη εμφάνιση στο πρόσωπό σου.

  • Αφέλειες με χωρίστρα στο πλάι. Πρόσθεσε αφέλειες δημιουργώντας μια χωρίστρα στο πλάι στο κούρεμά σου. Έτσι θα εστιάσεις στο πάνω τμήμα του προσώπου δημιουργώντας μια αίσθηση ενός πιο λεπτού σχήματος προσώπου, ενώ ακόμη θα κάνεις τέλειες γωνίες.


Όποια κούρεμα και εάν επιλέξεις το σημαντικό είναι να συμβουλευτείς τον κομμωτή σου, ο οποίος θα σου προτείνει την ανάλογη κουπ, που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ και το lifestyle σου για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.