The Voice Highlights (11/12): Ο ηθοποιός της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα και η τραγουδίστρια που ξετρέλανε τους κριτές

Όλα όσα είδαμε χθες

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/12) και όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και σήμερα, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τα πιο σπαρταριστά highlights από το αγαπημένο μουσικό show (δείτε εδώ ποιο θα είναι το μέλλον του στον ΣΚΑΪ).

Τι είδαμε χθες (11/12) στο The Voice

Από τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα στο The Voice

Ο Βασίλης Λογοθέτης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, «Τρίχες», βρέθηκε στη σκηνή του The Voice προκειμένου να δοκιμάσει την τύχη του και να διεκδικήσει μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Expand player

Μάλιστα, ο Βασίλης Λογοθέτης κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις φωνητικές του ικανότητες και αφού έκανε τους κριτές να γυρίσουν και όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία του, έκανε τη χαρακτηριστική κίνηση από τη σειρά One Piece σαν άλλος Μίλτος Τεντόγλου!

Άφωνοι οι 4 κριτές με την ερμηνεία διαγωνιζόμενης

Η Σίσσυ Πολυδώρου, που ήρθε στο Voice με συστάσεις της μίας και μοναδικής εθνικής μας τραγουδίστριας, Μαρινέλλας, έκανε και τους 4 κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους σχεδόν από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η μάχη που ακολούθησε για την απόκτηση της διαγωνιζόμενης ήταν επική. Στη σκηνή βρέθηκε και η μητέρα της, που με τις αντιδράσεις της έκλεψε την παράσταση. Τελικώς η Σίσσυ διάλεξε την Έλενα, που πριν από λίγα δευτερόλεπτα είχε πέσει στα πόδια της!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκλειστικό: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια του Γιώργου Λιανού στο The Voice!

Μπαίνουν στο The Voice 2 πασίγνωστοι τραγουδιστές - Ποιος θα είναι ο ρόλος τους