Μπαίνουν στο The Voice 2 πασίγνωστοι τραγουδιστές - Ποιος θα είναι ο ρόλος τους

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπαίνουν στο The Voice 2 πασίγνωστοι τραγουδιστές - Ποιος θα είναι ο ρόλος τους

Μια απρόσμενη αλλά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το The Voice του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα χθεσινά 27/11 highlights) έγινε γνωστή πριν μερικές ώρες και είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας REAL, με καινούργια πρόσωπα από την νέα φρουρά του ελληνικού πενταγράμμου θα συνεργαστούν οι κριτές του The oice σε προσεχή φάση του talent show.

Η Ατζούν Μίντια φιλοδοξεί να φρεσκάρει το σόου, το οποίο διανύει την έβδομη σεζόν του, προσθέτοντας άκαυτα πρόσωπα. Ποιοι λοιπόν θα σταθούν στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, της Έλενας Παπαρίζου, του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Πάνου Μουζουράκη ως guest;

Ποιοι τραγουδιστές μπαίνουν στο Voice ως guests

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, η επιλογή των προσώπων ολοκληρώθηκε και δίπλα στον Σάκη Ρουβά για να τον βοηθήσει στη φάση των pair - ups θα έρθει η Λένα Ζευγαρά. Αντίστοιχα, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού θα σταθεί με ειδικό ρόλο και διαφορετική ματιά ο Good Job Nicky, κατά κόσμος Νικόλαος Βαρθακούρης και γιος του Γιάννη Πάριου.

Η Λένα Ζευγαρά και ο Good Job Nicky φαίνεται πως θα μπουν στο Voice στα επεισόδια μετά τα Χριστούγεννα, όταν οι κριτές θα έχουν πλέον επιλέξει τα πρόσωπα στις ομάδες τους και θα αναλάβουν να τα κοουτσάρουν ανά δυάδες στα pair - ups.

Ποιοι τραγουδιστές μπαίνουν στο Voice ως guests
NDP

Αναφορικά με το πρόσωπο, ωστόσο, που θα το παρουσιάσει τους μήνες που ο Γιώργος Λιανός θα βρίσκεται στο Survivor All Star (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα), ο ίδιος το έκανε γνωστό στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast at Star.

«Τα Χριστούγεννα θα με βρουν εδώ. Αυτό που ξέρω για το The Voice είναι πως θα το παρουσιάσει πρόσωπο του σταθμού. Αυτό, τίποτα άλλο.», είπε χαρακτηριστικά πριν μερικές μέρες ο παρουσιαστής.