The voice highlights (27/11): Τα ρώσικα του Μουζουράκη, η βαφτιστήρα γνωστής manager και η συγκινητική ιστορία bullying

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The voice highlights (27/11): Τα ρώσικα του Μουζουράκη, η βαφτιστήρα γνωστής manager και η συγκινητική ιστορία bullying

Το χθεσινοβραδινό (27/11) επεισόδιο, που είδαμε στο The voice του ΣΚΑΪ είχε πολλά να πει μιας και η κριτική επιτροπή ήρθε αντιμέτωπη με νέα παιδιά και πολύ ωραίες φωνές, που οι περισσότερες είχαν κάτι να πουν.

Προφανώς και για ακόμη μια φορά είδαμε παίκτες, που δίχασαν τους 4 κριτές, με τους Πάνο Μουζουράκη και Σάκη Ρουβά να είναι οι πιο αγαπητοί στους διαγωνιζόμενους (δείτε εδώ αν θα δούμε και άλλο κύκλο για το show).

Τα highlights του The voice για το επεισόδιο της Κυριακής 27/11

Ρουβάς και Μουζουράκης στα ''μαχαίρια'' για μια γυναίκα

Στο 27/11 επεισόδιο, που είδαμε στο The voice στον ΣΚΑΪ , μετά το σοκ της Παπαρίζου οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με μια φωνή, που σε πρώτο επίπεδο τους εντυπωσίασε με τη φωνή της, αφού η διαγωνιζόμενη κατάφερε να γυρίσει καρέκλες.

Η διεκδίκηση δεν ήταν καθόλου εύκολη, καθώς είδαμε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Σάκη Ρουβά να προσπαθούν να πάρουν ο καθένας ξεχωριστά την Χρυσάνθη Παναγιωτακοπούλου πάσει θυσία στην ομάδα τους.

Τελικά, η παίκτρια αποκάλυψε πως γνώριζε ρώσικα και έτσι ο Μουζουράκης ξεκίνησε να μιλάει και εκείνος τη γλώσσα, καταφέρνοντας να την πάρει στην ομάδα του, δικαίως.

Ξετρελάθηκε ο Ρουβάς με τη βαφτιστήρα manager

Πολλά και διαφορετικά ταλέντα είδαμε και την Κυριακή 27/11 να πηγαίνουν στο The voice στο ΣΚΑΪ και μάλιστα δεν ήταν λίγα εκείνα, που πήραν ένα και παραπάνω ναι από την κριτική επιτροπή.

Λίγο μετά την παίκτρια, που συγκλόνισε το κοινό αλλά και τους κριτές με τη φωνή της και την προσωπική ιστορία bullying, που έχει περάσει στη συνέχεια είδαμε άλλο ένα ταλαντούχο κορίτσι.

Η Έλενα Παπαδοπούλου τραγούδησε Πάολα και κατάφερε να γυρίσει μόνο την καρέκλα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος με το που την είδε ενθουσιάστηκε και ξετρελάθηκε ακόμη περισσότερο όταν έμαθε, πως η νονά της είναι μάνατζερ και την βοηθάει στο χώρο.

Συγκίνησε του coaches η παίκτρια με το bullying που πέρασε

Την Κυριακή 27/11 στο The voice του ΣΚΑΪ είδαμε πολύ καλές φωνές να στέκονται μπροστά στους κριτές και να διεκδικούν μια θέση στον μουσικό διαγωνισμό.

Μετά λοιπόν από την παίκτρια, για της οποία τα μάτια ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς έκαναν τα πάντα για να την κερδίσουν είδαμε άλλο ένα κορίτσι με ωραία φωνή και μια συγκινητική ιστορία.

Ο λόγος για την 17χρονη Μαρίνα, η οποία εξήγησε πριν ανέβει στο stage, πως βίωσε έντονο bullying στο σχολείο κάτι, που με τη στήριξη των γονιών της ξεπέρασε και πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο show. Πέρασε τελικά στην επόμενη φάση;

«Πάω στην δευτέρα λυκείου και θέλω να ασχοληθώ με την ψυχολογία. Με την ψυχολογία θέλω να ασχοληθώ λόγω ενός γεγονότος που είχε συμβεί σε μένα στο σχολείο πριν από δύο χρόνια. Λόγω βάρους και κιλών τα παιδιά με κοροϊδευαν και γενικά είχα στιγματιστεί λόγω αυτού. Εκείνο τον καιρό δεν πέρασα καθόλου καλά, τους άφησα να με προσβάλλουν και να με θίξουν. Γενικά ήμουν εντελώς αδύναμη, δεν ήμουν καθόλου δυναμική και σε αυτό με βοήθησε πάρα πολύ η μουσική.

Πήγαινα στο σχολείο και φορούσα τα ακουστικά μου για να απομονωθώ, να μείνω μόνη μου, να μην ακούω κανέναν. Πήγαινα στο σπίτι ξανά με την μουσική και τα ακουστικά μου. Ευτυχώς έχω δύο γονείς που με έχουν θωρακίσει, με έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ σωστά και ευτυχώς δεν κράτησε όλο αυτό για πολύ και πέρασε. Αυτό ήταν το κίνητρο για να ξεκινήσω να ασχολούμαι με την μουσική, να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής και κιθάρας και να έρθω στο Voice», είπε η Μαρίνα στην κάμερα του The voice.