The Voice: Σε σοκ η Έλενα Παπαρίζου μόλις αντίκρισε τον διαγωνιζόμενο - «Ποιος τον ακούει τώρα που...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Σε σοκ η Έλενα Παπαρίζου μόλις αντίκρισε τον διαγωνιζόμενο - «Ποιος τον ακούει τώρα που...»

Το βράδυ της Κυριακής (2/10) το «The Voice» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ για έβδομη συνεχόμενη χρονιά όπου όπως παρακολουθήσαμε η άφιξη της Έλενας Παπαρίζου στο πλατό κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω.

Φυσικά, οι εμφανίσεις των διαγωνιζομεων ξεκίνησαν μιας και φέτος αναμένεται να είναι για μια ακόμη χρονιά ο ανταγωνισμός μεγάλος μιας και οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για όλα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου έμεινε άφωνη με την εμφάνιση του Γιάννη Τσαρσιταλίδης καθώς δεν πρόλαβε να γυρίσει την καρέκλα της. Μόλις λοιπόν τον ρώτησε κάποια βιογραφικά στοιχεία, έμαθε κατά τύχη πως ο Γιάννης είναι ο κολλητός φίλος του βαφτισιμιού της.

Έπαθε σοκ στο πλατό του «The Voice» η Έλενα Παπαρίζου

Μια κούκλα η Κατερίνα Μπουρνέλη 5 χρόνια μετά το The Voice - Ντύθηκε νυφούλα στην Ίο

Το Τhe voice είναι ένα πολύ αγαπημένο μουσικό show, από το οποίο έχουμε δει να ξεχωρίζουν πολύ δυνατά ονόματα, άλλα να κάνουν καριέρα και άλλα απλά να ολοκληρώνουν ένα όνειρό τους. Η Κατερίνα Μπουρνέλη είναι ένα κορίτσι που την είδαμε να τη σεζόν του 2017 να αποσπά πολύ καλά σχόλια.

Έκανε στη συνέχεια κάποια βήματα στο χώρο αλλά τα τελευταία ευχάριστα νέα για τη ζωή της αφορούν στο γάμο της με τον Νάσο Βασιλάκο. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά την Κυριακή 5/6 στην Ίο, το νησί από όπου και κατάγεται η κοπέλα. Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες κάνουν φανερή την ευτυχία τους αλλά και το πόσο κομψή και όμορφη νύφη ήταν η Κατερίνα.

Να σημειωθεί εδώ πως έκαναν ένα άκρως καλοκαιρινό γάμο, στα άσπρα σοκάκια του νησιού με άλογα και πάρτι στην παραλία. Οι φίλοι που τους τίμησαν ήταν πολλοί και από ότι αντιληφθήκαμε θα ξεφάντωσαν μέχρι το πρωί.(Δείτε εδώ νικήτρια του The voice, που έγινε μανούλα).

Κατερίνα Μπουρνέλη

Κατερίνα Μπουρνέλη