Πρεμιέρα για το Survivor All Star - Τι ώρα και πόσες ημέρες θα προβάλλεται

Η είδηση που περίμεναν όλοι οι φανς!

To Survivor All Star σε λίγες εβδομάδες θα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, και θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο παίκτες που τράβηξαν το περισσότερο ενδιαφέρον, είτε αγωνιστικά είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ήδη έχουν βγει τα δυο trailer με τους παίκτες που και επίσημα πλέον ετοιμάζουν βαλίτσες για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Ανάμεσα τους και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μετά την ανακοίνωση, έκανε ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, μιλώντας για την απόφαση αυτή και την εμπειρία που θέλει να ξαναζήσει.

Expand player

Ένα από τα διαφορετικά πράγματα που θα δούμε φέτος στο παιχνίδι είναι και το νησί της απομόνωσης που όπως είπε ο Γιώργος Λιανός «θα πηγαίνουν παίκτες που φεύγουν από την ψηφοφορία, αλλά ένας ή δύο από αυτούς μπορεί να ξαναμπούν προς το τέλος του παιχνιδιού, αλλά ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, πολύ άσχημα, πολύ χειρότερα από το νησί των υπόλοιπων παικτών».

Οι δυο ομάδες του Survivor All Star και οι ημέρες προβολής

Το πρωί της Τρίτης 20/12, η εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό Μας, ανακοίνωσε τον τρόπο με τον οποίο θα χωριστούν και θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Όσον αφορά το πότε θα τους δούμε στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου, σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, πρεμιέρα το Survior All Star θα κάνει στις 8 Ιανουαρίου και θα προβάλλεται στις 21:00 από Κυριακής έως και Τετάρτη, όπως δηλαδή συνέβαινε πάντα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον έναν από τους 2 τον περιμέναμε - Η ηχηρή και τελεσίδικη απουσία από το Survivor all star

«Ο Γιώργος Λιανός...» - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ λίγο μετά το επίσημο trailer του Survivor All Star