Τον έναν από τους 2 τον περιμέναμε - Η ηχηρή και τελεσίδικη απουσία από το Survivor all star

Θα τους ταξιδέψουν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τον έναν από τους 2 τον περιμέναμε - Η ηχηρή και τελεσίδικη απουσία από το Survivor all star

Οι τελικές υπογραφές για το Survivor all star στο ΣΚΑΪ έχουν πέσει, με τα πρώτα επίσημα trailers να επιβεβαιώνουν τις πρώτες και πιο τρανταχτές συμμετοχές στο πιο ανατρεπτικό ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ όλους τους all star παίκτες).

Ένα όνομα, που έχει ακουστεί πάρα πολύ, αλλά δεν ήταν μέσα στα νέα βίντεο της παραγωγής είναι πρώτα αυτό του Τριαντάφυλλου, που έχει γίνει ντόρος αλλά και αυτό του Αλέξη Παππά, δύο παικτών, που τα πήγαιναν πολύ καλά στην καλύβα.

Όσο για τον τραγουδιστή μετά το ραντεβού με την παραγωγή και τον δικηγόρο του έγινε γνωστό, πως λόγω των συναυλιών του δε θα είναι σίγουρα στο πρώτο group, που θα ταξιδέψει: «Ήρθα να πιώ έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς. Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», είχε πει ο Τριαντάφυλλος.

Τα πιο πιθανά σενάρια για τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά στο Survivor all star

Ο ίδιος εξακολουθεί να αφήνει αιχμές, πως θα βρεθεί στο ριάλιτι (δείτε εδώ την όλο νόημα ανάρτησή του), με τον Παππά από την άλλη να κρατάει πιο χαμηλό προφίλ.

Το ρεπορτάζ του Πρωινό μας στο ΣΚΑΪ έκανε γνωστό, τη Δευτέρα 19/12, πως και οι δύο θέλουν να είναι μέσα στους συμμετέχοντες, η παραγωγή ωστόσο έχει θέσει ρητούς όρους.