Survivor All Star: Το ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ - Οι πρώτοι 6 παίκτες που θα βρεθούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Οι δηλώσεις τους για την μεγάλη επιστροφή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Το ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ - Οι πρώτοι 6 παίκτες που θα βρεθούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Το Σάββατο 17/12 κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το Survivor All Star (δείτε το εδώ) και σε αυτό παρουσιάζονται πρόσωπα από όλους τους κύκλους χωρίς να είναι γνωστό εάν θα βρίσκονται ή όχι ξανά στον Άγιο Δομίνικο. Πολλοί έχουν ήδη επιβεβαιώσει πως θα συμμετέχουν στον νέο κύκλο, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, για παράδειγμα ή ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι εκνευρισμένος με το γεγονός πως η παραγωγή ασχολείται μόνο με κάποιο ο οποίος δεν είναι καν σίγουρα αν έχει πει το "ναι".

Οι κανόνες έχουν αλλάξει, καθώς, όπως παρουσιάστηκε στο "Γειά σου", δεν θα υπάρχει η κλασική διάκριση Διασήμων και Μαχητών, ενώ εξαιτίας του ότι πρόκειται για τους "καλύτερους" και πιο δυνατούς παίκτες, οι πίστες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός πως πέρα από την παραλία στην οποία θα υπάρχουν οι καλύβες τους, θα υπάρχει και το «νησί της απομόνωσης», που υπάρχει ήδη στο τουρκικό ριάλιτι.

Σε αυτό θα πηγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου και οι προμήθειες που θα τους παρέχονται θα είναι ελάχιστες.

Οι πρώτοι παίκτες που μπήκαν επίσημα πια στο Survivor All Star

Η αλλαγή στους κανόνες δεν είναι, ωστόσο, η μόνη έκπληξη που έχει ετοιμάσει το κανάλι του ΣΚΑΪ. Την Κυριακή 18/12 κυκλοφόρησε άλλο ένα τρέιλερ και σε αυτό εμφανίστηκαν επίσημα οι πρώτοι 6 οι οποίοι επιστρέφουν στην παραλία.

Πρόκειται για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο, του Ηλία Γκότση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star. Οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα και εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας αναταραχή.