«Θα μπουν 30 άτομα, είναι κακό η παραγωγή να ασχολείται μόνο μαζί του» - Τα νέα "καρφιά" του Σάκη Κατσούλη για τον Αγγελόπουλο

Οι αποκαλύψεις του για το Survivor All Star

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα μπουν 30 άτομα, είναι κακό η παραγωγή να ασχολείται μόνο μαζί του» - Τα νέα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και την δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και φυσικά αναφέρθηκε στο Survivor All Star που έρχεται τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ (δείτε εδώ το τρείλερ), στη δική του συμμετοχή σε αυτό αλλά και όσα γράφονται για τις χρηματικές απολαβές του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Τριαντάφυλλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχει δημιουργηθεί μια κόντρα μεταξύ των δύο νικητών, με τις σπόντες να πηγαίνουν σύννεφο (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για το Survivor All star

«Το All-Star θα ξεκινήσει σίγουρα, ποιοι θα είναι δεν ξέρουμε. Αν μιλάμε για το αγωνιστικό, είναι η ζωή μου. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα, την τελική απόφαση την έχει η παραγωγή και μόνο. Όλοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας.

Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το Survivor του ’21 ήταν κατά 70% Τριαντάφυλλος», ανέφερε αρχικά.

Για την περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και τη φημολογία για τη συμμετοχή του στο Survivor: «Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα All-Star Survivor, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη.

Απ’ τη στιγμή που δέχθηκα μία συμφωνία, σταματάει εκεί. Αν κάποιος μπορεί να πάρει και παραπάνω χρήματα, μπράβο του. Μπαίνω γι’ αυτό που έζησα και θέλω να το ξαναζήσω. Και εγώ και η Μαριαλένα μπαίνουμε για την εμπειρία, θέλαμε να μπούμε για να το ξαναζήσουμε. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα».