Survivor All Star: Όλοι μίλησαν αλλά εκείνος δεν έβγαλε άχνα - Η επιστροφή που δεν περίμενε κανείς

Προστέθηκαν κι άλλοι στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Όλοι μίλησαν αλλά εκείνος δεν έβγαλε άχνα - Η επιστροφή που δεν περίμενε κανείς

Το Survivor All Star θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 8 Ιανουαρίου. Μέχρι τώρα το μόνο που ο κόσμος γνώριζε ήταν πως ήδη οι παίκτες είχαν κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά δεν ήταν κανείς σίγουρος για το ποιοι θα βρίσκονται τελικά στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, παρά τα όσα ακούγονται στην τηλεόραση όλο αυτό το διάστημα (δείτε εδώ ποιοι είναι οι νέοι κανόνες).

Την Κυριακή 18/12, λοιπόν ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει την έκπληξη και δημοσιεύοντας δύο απανωτά τρέιλερ ανακοινώνοντας έτσι τους πρώτους παίκτες που θα είναι και επίσημα στο παιχνίδι.

Πρόκειται για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, τον Μάριο Πρίαμο, του Ηλία Γκότση, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σάκη Κατσούλη. Οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα και εξήγησαν τον λόγο για τον οποίο επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο, προκαλώντας αναταραχή.

Ποιοι προστέθηκαν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου

Στο δεύτερο βίντεο φανερώθηκαν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Το νέο σχέδιο Μαρτίκα είναι έτοιμο και είναι All Star», είπε με νόημα, ο El Professor, όπως είναι γνωστός ο φαρμακοποιός του Survivor. Αυτό που παρατηρεί κανείς, όμως είναι το γεγονός πως ένας από όλους όσους προβλήθηκαν, δεν προχώρησε σε καμία δήλωση. Ο λόγος για τον Στέλιο Χανταμπάκη. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;