Survivor All Star: Θα τους στέλνουν σε απομόνωση με ελάχιστες προμήθειες - Τι αλλάζει στον νέο κύκλο του ριάλιτι

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Θα τους στέλνουν σε απομόνωση με ελάχιστες προμήθειες - Τι αλλάζει στον νέο κύκλο του ριάλιτι

Το Survivor All Star είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου και οι παίκτες που έχουν πει το "ναι" στην παραγωγή θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο την τρίτη ημέρα της νέας χρονιάς. Τα πράγματα έχουν γίνει επίσημα, εφόσον δημοσιεύθηκε και το πρώτο τρέιλερ για το ριάλιτι.

«Το Survivor τώρα επιστρέφει με τους παίκτες που έγραψαν ιστορία», ακούγεται αρχικά στο βίντεο και στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα από τους προηγούμενους κύκλους, όπου μεταξύ άλλων βλέπουμε τους: Γιώργο Αγγελόπουλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Στέλιο Χανταμπάκη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Ηλία Γκότση, Νικόλα Αγόρου, Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλο, Τζέιμς Καφετζή, Ανθή Σαλαγκούδη, Αλέξη Παππά, Στάθη Σχίζα, Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως όλοι όσοι παρουσιάστηκαν θα βρίσκονται στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα, όσον αφορά τον Ντάνο, η κατάσταση είναι μετέωρη, αν και ένας από τους παίκτες που έχουν ήδη πει το ναι, ο οποίος δεν προβάλλεται και στο τρέιλερ, επιβεβαίωσε την συμμετοχή του.

Το βίντεο, έπειτα, κλείνει με τη φράση: «Οι ήρωες, οι πρωταγωνιστές, οι νικητές» και αφήνει τα υπόλοιπα στην φαντασία των τηλεθεατών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις εικόνες που παρουσιάζονται, φαίνεται πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Μάλιστα, την Κυριακή 18/12, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γειά σου, προβλήθηκε ένα σχετικό ρεπορτάζ, που εξηγεί όλες τις αλλαγές που θα ισχύουν στον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Είναι αναμενόμενο πως, πλέον, δεν θα υπάρχει η κλασική διάκριση Διασήμων και Μαχητών, ενώ εξαιτίας του ότι πρόκειται για τους "καλύτερους" και πιο δυνατούς παίκτες, οι πίστες θα είναι ακόμη πιο δύσκολες από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι το γεγονός πως πέρα από την παραλία στην οποία θα υπάρχουν οι καλύβες τους, θα υπάρχει και το «νησί της απομόνωσης», που υπάρχει ήδη στο τουρκικό ριάλιτι.

Σε αυτό θα πηγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου και οι προμήθειες που θα τους παρέχονται θα είναι ελάχιστες.