«Να ξέρετε ότι δε θεωρώ...» - Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο Survivor All Star

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να ξέρετε ότι δε θεωρώ...» - Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο Survivor All Star

Τα πρώτα 11 ονόματα που θα δούμε στο Survivor All Star (δείτε τα εδώ)το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου ανακοινώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18/12. Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που θα δούμε στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο και κατάφερε μάλιστα να φτάσει στην τελική πεντάδα ως η μοναδική γυναίκα.

«Το SURVIVOR καλεί ξανά όλους τους star που έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική survivor ιστορία και επιστρέφει στον ΣΚΑΪ στην πιο σκληρή και απαιτητική εκδοχή του. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 21.00, οι κορυφαίοι Έλληνες Survivors, επιστρέφουν στην αρένα όπου άλλαξε η ζωή τους, για έναν ακόμα γύρο.

Τους γνωρίσαμε και τους θαυμάσαμε στους αγωνιστικούς στίβους μάχης του Αγίου Δομινίκου. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν θα βρεθούν ξανά μαζί σε μία ανανεωμένη, εκρηκτική χημεία χαρακτήρων και αγωνισμάτων. Πόσο προετοιμασμένοι είναι για αυτή την επιστροφή; Πώς θα αλληλοεπιδράσουν; Τι αλλάζει φέτος; Ένα μόνο είναι σίγουρο: διατηρώντας όλα τα αυθεντικά στοιχεία του μεγαλύτερου ριάλιτι στον κόσμο, το SURVIVOR ALL STAR θα συστήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, καθημερινή εμπειρία για τους τηλεθεατές αλλά κυρίως για τους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή, οι πιο δυνατοί παίκτες των προηγούμενων κύκλων, κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο που θα τους ρίξει στην πιο σκληρή μάχη όχι μόνο για το φαγητό και τη νίκη αλλά την επικράτηση του πιο δυνατού στις αντιξοότητες του φυσικού περιβάλλοντος και της συμβίωσης με δυναμικούς χαρακτήρες. Μόνο οι καλύτεροι έχουν θέση στο Survivor All Star!

Ο Γιώργος Λιανός, μοναδικός στο πόστο του, συναντιέται ξανά μαζί τους και αναμεταδίδει κάθε αναμέτρηση από τους στίβους μάχης ενώ είναι αυτός που με το χαρακτηριστικό του χιούμορ, διαχειρίζεται κάθε διαφωνία, αστεία ή συγκινητική στιγμή.

Το πρώτο του σφύριγμα, θα σημάνει την αρχή μιας ιστορίας που θα είναι γεμάτη με δυνατές συγκινήσεις!», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τα σχόλια του twitter για τους παίκτες που είδαμε στα τρέιλερ).

Τα πρώτα λόγια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της στο Survivor All Star

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά βίντεο προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στην ανακοίνωση της συμμετοχής της.

Μάλιστα, δήλωσε έτοιμη να ζήσει ξανά αυτή την εμπειρία.

«Δεν έχω λόγια πραγματικά. Αυτό που έχει συμβεί από χθες που ανακοινώθηκε και επίσημα η συμμετοχή μου στο All Star… Έχω δεχθεί πάρα πολλή αγάπη, πάρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στήριξης… Δεν έχω λόγια πραγματικά. Να ξέρετε ότι δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και όλες… Μου δίνετε δύναμη. Νιώθω πολύ έτοιμη για κάτι τέτοιο, να το ξαναζήσω. Τι να πω; Ραντεβού στους στίβους μάχης; Θα το πω. Ήρθε η ώρα» σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.