«Θα είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε πάλι φέτος τον χοντρό της...» - Λύσσαξαν στο Twitter με τους παίκτες που ανακοινώθηκαν για το Survivor All Star

«Ελπίζω φέτος να μην έχουμε τα ίδια καραγκιοζιλίκια με πέρυσι που...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε πάλι φέτος τον χοντρό της...»  - Λύσσαξαν στο Twitter με τους παίκτες που ανακοινώθηκαν για το Survivor All Star

Της αποκαλύψεως έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο! Η παραγωγή του Survivor All Star έδωσε στην δημοσιότητα τους 11 από τους 28 παίκτες που θα συμμετέχουν στο φετινό παιχνίδι (δείτε τους εδώ) και στο twitter ξεκίνησε να τρεντάρει το αντίστοιχο hashtag.

Το κοινό δεν φαίνεται καθόλου ενθουσιασμένο με κάποιες από τις επιλογές και απόδειξη αυτού τα παρακάτω tweets που γράφτηκαν.

Τα tweets για το Survivor All Star

«Μπλόφα»: Οι 3 παίκτες που φαίνονται στο trailer του Survivor All Star αλλά τελικά δεν θα είναι στο παιχνίδι!

Ωστόσο, παρατηρήσαμε ένα μεγάλο φάουλ. Τρία πολύ δυνατά ονόματα που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ φαίνονται, το Youweekly.gr με μεγάλη σιγουριά μπορεί να σας μεταφέρει πως δεν πρόκειται να τα δούμε φέτος να συμμετέχουν στους στίβους μάχης.

Ξεκινάμε με τον Τζέιμς Καφετζή. Ο Τζέιμς ενώ ήταν ένα πρόσωπο που πολυσυζητήθηκε δεν πρόκειται να ταξιδέψει ξανά στον Άγιο Δομίνικο αφού έχει δικαστική διαμάχη με την παραγωγή του Τούρκου (δείτε εδώ πόσα λεφτά του ζητάνε).

Ο επόμενος είναι ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος όπως γνωρίζουμε δυσαρέστησε κάποια άτομα της παραγωγής με την συμπεριφορά του άρα έφαγε μεγάλο Χ και τελευταίος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φυσικά. Ο ίδιος μίλησε στις κάμερες και δήλωσε κατηγορηματικός στο να υπογράψει ξανά συμβόλαιο για κάτι τέτοιο.

Συντονιστείτε, μέχρι να κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι (δείτε εδώ την ημερομηνία), έχουμε πολλά να σας αποκαλύψουμε! Φανταστείτε μετά τι έχει να γίνει...