Τζέιμς Καφετζής: «Μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες αγωγή από την Acun Medya και μου ζητά...»

Αστρονομικά τα ποσά που θέλουν να του τραβήξουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζέιμς Καφετζής: «Μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες αγωγή από την Acun Medya και μου ζητά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής με σκοπό να σχολιάσει το χθεσινό 28/12 επεισόδιο του Survivor 5. Ωστόσο, αποκάλυψε επίσης πως η Acun Medya του έκανε πριν από λίγες ημέρες αγωγή για την συμμετοχή του στο J2US κάτι που ήταν γνωστό. Όπως ανέφερε λοιπόν, του ζητούν 100.000 ευρώ και όχι μόνο...

Αυτά ζητά η Acun Medya από τον Τζέιμς Καφετζή

«Δεν είναι εξώδικο, μου ήρθε πριν από 5-6 μέρες αγωγή για τη συμμετοχή μου στο Just. Μου ζητούν 100.ο00 ευρώ, τόκο και έξοδα δικηγόρου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς.

Θέση πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λέγοντας: «Αυτό είναι ανεπίτρεπτο, είναι διωγμός. Αυτό γίνεται γιατί ο συγκεκριμένος κράτησε σταθερή την κόντρα του».

«Το Survivor είναι σαν να ξύπνησα και να ήταν ένα όνειρο»

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US, ανάμεσα στα άτομα που μίλησαν ήταν και ο Τζέιμς Καφετζής ο οποίος παρά το γεγονός ότι η σχέση του με το τραγούδι δεν είναι και η καλύτερη, έφτασε στον ημιτελικό μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφερθεί και για το Survivor 5.

«Βάσει φωνής δεν θα έπρεπε να έχω φτάσει στον ημιτελικό». Το Survivor είναι σαν να ξύπνησα και να ήταν ένα όνειρο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω ότι ήμουν εκεί κάποτε. Ήμουν πέντε μήνες εκεί, αλλά δεν το νιώθω τώρα αυτό, όταν ήμουν εκεί το ένιωθα ότι ήμουν πέντε χρόνια».

"Το Survivor 5 δεν θα πάει καθόλου καλά"

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ο Τζέιμς Καφετζής πήρξε αρκετά αιχμηρός στις δηλώσεις του, όσον αφορά τον νέο κύκλο του Survivor.

«Είδα το τρέιλερ αλλά δεν νοστάλγησα καθόλου. Δεν θα ξαναπήγαινα. Στο All Star με πολύ καλές απολαβές μπορεί να πήγαινα. Με έχουν πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα ότι γίνεται χαμός στα κάστινγκ.

Με πήρε και ένας άλλος από το Tik Tok και του είπα “κοίτα, λογικά δεν θα πάει καλά γιατί εσύ θέλεις την έξτρα αναγνωρισιμότητα. Δεν θα πάει τόσο καλά όσο το περσινό και είναι και λογικό οπότε σκέψου το έτσι. Το χειρότερο είναι να πας να ταλαιπωρείσαι και να μην το βλέπεις κανείς”.