Survivor 5 - highlights 28/12: Τα κλάματα, η δήλωση του Κατσαούνη που έφερε καυγά και οι 3 υποψήφιοι

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - highlights 28/12: Τα κλάματα, η δήλωση του Κατσαούνη που έφερε καυγά και οι 3 υποψήφιοι

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 28/12 επεισόδιο του Survivor 5, με το twitter να πιάνει "φωτιά". Τα highlights που έχουμε συλλέξει είναι απλά μοναδικά και είναι οι καλύτερες στιγμές της βραδιάς.

Τα 28/12 highlights του Survivor 5

Ράκος ψυχολογικά η Μυριέλλια

Με κλάματα και εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο, με την Μυριέλλα να αισθάνεται ράκος ψυχολογικά. Συγκεκριμένα, μετά το συμβούλιο του νησιού και την ανακοίνωση του δεύτερο υποψήφιου προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος είναι), Μαχητές και Διάσημοι επέστρεψαν στις παραλίες τους.

Η Μυριέλλα λοιπόν με κλάματα στα μάτια άρχιζε να φωνάζει πως θέλει να αγωνισθεί στον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλίας, ωστόσο λόγω της θλάσης που έχει, ο γιατρός μάλλον δεν της το επιτρέπει.

«Θέλω να αγωνιστώ αύριο. Δεν θέλω να βγω off. Θέλω να παλέψω για να κερδίσουμε την ασυλία ρε φίλε.Απλά έχω ξαναδεί Survivor και δεν θέλω να μου βγάλουν αργότερα έναν τραυματισμό στον οποίο θα πρέπει να κάθομαι ένα μήνα και να μην κάνω τίποτα, δεν μπορώ. Γιατί δεν μπορώ όταν κάθομαι και δεν αγωνίζομαι. Το μόνο πράγμα που γουστάρω είναι να αγωνίζομαι. Έχω αποκτήσει τρεις θλάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να την ενθαρρύνουν, ωστόσο η ηθοποιός ήταν αρκετά αγχωμένη με το πότε θα ξανά μπορέσει να συμμετέχει σε αγώνα αλλά και για πότε θα είναι σωματική υγιής.

Σπύρος: «Αν χάσουμε, σας ζητάω να ψηφίσετε όλοι εμένα γιατί σίγουρα δεν θα φύγω»

Οι Μαχητές συζητούσαν για τον τρίτο αγώνα ασυλίας, με τον Σπύρο να τους κάνει μια απρόβλεπτη πρόταση.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τους ζήτησε πως αν χάσουν τον αγώνα ασυλίας και χρειαστούν έτσι να ψηφίσουν έναν από την ομάδα τους, να ψηφίσουν εκείνον, μιας και είναι σίγουρος πως έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια του κοινού.

Η δήλωσή του αυτή παραξένεψε αρκετά τους συμπαίκτες του, μιας και θα βρίσκεται απέναντι από 2 ανθρώπους που είναι ήδη γνωστοί στο κοινό εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο ο Σπύρος επέμενε στην πρότασή του.

Πλάνταξε στο κλάμα η Ευρυδίκη - «Θέλω να ξέρω ότι είναι καλά η...»

Και η Ευρυδίκη δεν άντεξε και "λύγισε". Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια κοσμημάτων μπορεί να βρίσκεται μόλις μερικές μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο τις λείπουν ήδη οι δικοί της άνθρωποι και τα ζωάκια της.

Μάλιστα, η Ευρυδίκη, με βουρκωμένα μάτια, είπε στην κάμερα πως φοβάται μη τυχόν γίνει κάτι άσχημο πίσω στην Ελλάδα και πως όχι μόνο δεν θα το γνωρίσει εγκαίρως, αλλά θα νιώσει και τύψεις για την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Τα πήρε» ο Μπέλλος με την Ναυσικά - «Αυτή η λέξη δεν...»

Εντάσεις δημιουργήθηκαν για ακόμη μια φορά πριν το αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Μαχητών και Διασήμων στο Survivor 5, με πρωταγωνιστές την Ναυσικά και τον Θανάση.

Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός πήρε τον λόγο και δήλωσε πως θα ήταν απαράδεκτο να χάσουν και τον τρίτο αγώνα και πως έχουν έρθει πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Η λέξη «απαράδεκτο» φαίνεται ωστόσο πως ενόχλησε αρκετά τον Θανάση, ο οποίος αρπάχτηκε και με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, με τον ίδιο να τονίζει πως αυτή η λέξη δεν υπάρχει στον χάρτη.

«Εμείς δεν έχουμε βάλει μπουκιά κι αυτός τρώει όλη την ώρα» - Ξέσπασε ο Κατσαούνης

Χαμός επικράτησε στην παραλία των Μαχητών, λίγο μετά την λήξη του τρίτου αγωνίσματος ασυλίας.

Όλοι οι παίκτες ώρα με την ώρα δηλώνουν ολοένα και περισσότερο πεινασμένοι, με πρώτη πρώτη την Παρασκευή, μιας και είναι vegan και έχει φάει μέχρι στιγμής μόνο καρύδα.

Η ίδια λοιπόν άνοιξε μια νέα καρύδα να φάει, ωστόσο φάνηκε πως ήταν χαλασμένη και έτσι την πέταξε κατευθείαν. Ο Σπύρος από την άλλη είχε αντίθετη γνώμη κι έτσι την μάζεψε και την έφαγε.

Η κίνησή του αυτή ενόχλησε αρκετά τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος τον κατήγορησε και πως τρώει περισσότερο από όλους και πως κάνει τις λιγότερες δουλειές.

«Γιατί θέλεις να κάνεις τηλεθέαση τώρα;» - «Σκοτώθηκε» στο συμβούλιο ο Κατσαούνης με τους Διάσημους

Πανζουρλισμός επικράτησε, όταν Μαχητές και Διάσημοι, μετά τον αγώνα ασυλίας, πήγαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να οριστεί ο τρίτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός έδωσε αρχικά τον λόγο στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος θέλησε για ακόμη μια φορά να «τσιγκλίσει» την αντίπαλη ομάδα, υποστηρίζοντας πως οι μαχητές είναι για τα αλώνια είναι οι Διάσημοι για τα σαλόνια, κάτι που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις.

Αμέσως μετά λοιπόν την δήλωσή του, οι Διάσημοι ξέσπασαν εναντίον του, με τους ίδιους να τον κατηγορούν πως δεν γνωρίζει τι έχει περάσει ο καθένας στην ζωή του. Η Ευρυδίκη ήταν αυτή που ήρθε στη μεγαλύτερη αντιπαράθεση με τον Γιώργο, με τον δεύτερο να τονίζει πως φωνάζει για να... κάνει τηλεθέαση!

Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο τέλος του επεισοδίου του ο οποίος θα προέκυπτε από την ομάδα των Μαχητών, μιας και οι Διάσημοι ήταν αυτοί που νίκησαν στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Λίγο λοιπόν μετά τον έντονο τσακωμό του Γιώργου Κατσαούνη με τους Διάσημους, οι Μαχητές ξεκίνησαν την διαδικασία της ψηφοφορίας.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που θα βρεθεί απέναντι από την Ελισάβετ Σπανού και τον Βαλάντη είναι ο Σπύρος, ένα αποτέλεσμα αρκετά αναμενόμενο, μιας και εκείνος πριν τον αγώνα τους είχε προτρέψει να τον ψηφίσουν, καθώς και είναι σίγουρος ότι θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι Μαχητές ξέσπασαν ξανά κατά του Σπύρου λόγω αυτής του της πρότασης, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τονίζει πως μετά από όλη αυτήν την επίθεση προς το πρόσωπό του, θα προτιμούσε να μην τον ψήφιζε ο κόσμος και να αποχωρήσει από το παιχνίδι.