Survivor 5: Πάρτι στο Twitter με τον Σπύρο - «Πρέπει να έχει δώσει πολλά σελφ τεστ δωρεάν και τον στηρίζει ο κόσμος»

Η πρόταση να τον ψήφισουν για αποχώρηση οι συμπαίκτες του έδωσε "ζουμί" για κράξιμο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Πάρτι στο Twitter με τον Σπύρο - «Πρέπει να έχει δώσει πολλά σελφ τεστ δωρεάν και τον στηρίζει ο κόσμος»

Σε μια συζήτηση που είχαν στο αποψινό (28/12) επεισόδιο του Survivor οι Μαχητές για τον αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος τους έκανε μια απρόβλεπτη πρόταση καθώς τους ζήτησε πως αν χάσουν τον αγώνα ασυλίας και χρειαστούν έτσι να ψηφίσουν έναν από την ομάδα τους, να ψηφίσουν εκείνον, μιας και είναι σίγουρος πως έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια του κοινού.

Η δήλωσή του αυτή παραξένεψε αρκετά τους συμπαίκτες του, μιας και θα βρίσκεται απέναντι από 2 ανθρώπους που είναι ήδη γνωστοί στο κοινό εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο ο Σπύρος επέμενε στην πρότασή του.

Φυσικά, ο ίδιος έγινε επιτόπου ο αγαπημένος του Twitter, αλλά με την κακή έννοια, μιας και έπεσε αρκετό θάψιμο, καθώς οι "ηρωικές" αυτές κινήσεις δεν πιάνουν για τους τουιτεράδες.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Σπύρο του Survivor 5

Ο Σπύρος είναι 45 ετών αλλά μοιάζει 10 χρόνια μικρότερος

Ο Σπύρος Μαρτίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά και είναι 45 ετών. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του».

Επίσης, μετρά ήδη 13 βαφτιστήρια. Έρχεται στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού. Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο.