Survivor highlights 27/12: Οι παίκτες που έκλεψαν φαγητό και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο άγριος τσακωμός στον στίβο μάχης και η κατάρρευση του Βαλάντη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor highlights 27/12: Οι παίκτες που έκλεψαν φαγητό και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor φέτος έκανε πολύ δυνατή αρχή αφού σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα (δείτε τα εδώ) φάνηκε πως το κοινό το περίμενε πως και πως!

Εχθές, Δευτέρα 27/12, προβλήθηκε το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι και... δεν άργησαν πολύ φέτος να ξεκινήσουν τα όργανα! Κλοπές, τσακωμοί... το Youweekly.gr έχει συγκεντρώσει παρακάτω τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς για όσους δεν το παρακολούθησαν και.. thanks us later!

Τι συνέβη στο χθεσινό 27/12 επεισόδιο του Survivor

Ξεκίνησαν τα... όργανα - Βαλάντης και Χατζηγεωργίου έφαγαν κρυφά καρύδα

Μετά το συμβούλιο του νησιού και την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση, Διάσημοι και Μαχητές επέστρεψαν στις παραλίες τους.

Λίγο λοιπόν αφότου όλοι είχαν πέσει για ύπνο, ο Βαλάντης και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σηκώθηκαν, άναψαν κρυφά φωτιά και έφαγαν την μοναδική καρύδα που τους είχε μείνει, την οποία μάλιστα είχαν συμφωνήσει να κρατήσουν για πρωινό....

Πελαγία και Σοφιάνα "ξεφτίλισαν" τους Διάσημους για την ψήφο στον Πιλίδη - «Είναι ευθυνόφοβες»

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ελισάβετ και της Ευρυδίκης να ψηφίσουν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιωρίκα Πιλίδη, τον παίκτη που από τώρα θεωρείται φαβορί στο Survivor 5.

Και οι δυο γυναίκες τον ψήφισαν με την δικαιολογία πως κανένας άλλος δεν θα τον ψήφισε και πως ουσιαστικά "έκαψαν" με αυτόν τον τρόπο την ψήφο τους.

Ωστόσο, η απόφασή τους προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις τόσο από την ομάδα τους όσο και από την ομάδα των Μαχητών, με πρώτες πρώτες την Πελαγία και την Σοφιάνα που τις "άδειασαν" κανονικότατα στην κάμερα, αποκαλώντας τες μάλιστα "ευθυνόφοβες"!

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βαλάντης - Απογοητευμένος με τις ψήφους της ομάδας του

Ο πρώτος υποψήφιος αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι ο Βαλάντης, μιας και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο πρώτο (26/12) συμβούλιο του νησιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε ωστόσο στις κάμερες πως είναι αρκετά απογοητευμένος με το αποτέλεσμα αλλά και με την κρίση των συμπαικτών του, μιας και αγωνίστηκε αξιοπρεπέστατα στον αγώνα.

Από την άλλη, ο Βαλάντης τόνισε πως ο αδύναμος κρίκος της ομάδας του δεν είναι εκείνος αλλά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, τον οποίο και ψήφισε.

«Εγώ τον Γιάννη τον ψήφισα. Ο Γιάννης από την πρώτη μέρα που ήρθαμε μιλούσε πάρα πολύ και έδινε πάρα πολλές εντολές χωρίς να κάνει εκείνος τίποτα. Ήταν για εμένα ο πιο αδύναμος κρίκος΄Δε νομίζω ότι είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Χθες που για πρώτη φορά πάλεψα και έκανα κάτι τέτοιο, πήρα και τον πόντο. Έδειξα ότι είμαι καλός στο στόχο, τα πήγα πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά.

"Λύγισε" η Παρασκευή - "Υπάρχει πολύ μοναξιά"

Η εν λόγω παίκτρια των Μαχητών αντιμετωπίζει ήδη αρκετά προβλήματα, μιας και είναι vegan, επομένως η πείνα της είναι ήδη αρκετή, με αποτέλεσμα να αισθάνεται αρκετά συχνά ζαλάδες.

Εκτός από αυτό όμως, η Παρασκευή, μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε πως δύσκολα προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις και πως δύσκολα συνδέεται με καινούργιους ανθρώπους για αυτό και αισθάνεται πολύ μοναξιά στην καλύβα.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω προσδοκία ότι θα ήμουν χορτάτη ή ότι θα πήγαιναν όλα όπως τα είχα στο κεφάλι μου. Αυτή τη στιγμή όμως μου βαράει πολύ άσχημα. Λόγω βροχής, λόγω κρύου, λόγω μοναξιάς. Ειδικά μοναξιά υπάρχει πολύ μες το κεφάλι μου. Δεν νιώθω εύκολα άνεση με άλλους ανθρώπους. Σίγουρα δεν νιώθω σύνδεση εύκολα με άλλους ανθρώπους οπότε η μόνη σύνδεση που μου μένει είναι με όσους δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Αυτό!», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.

«Σήμερα θα το πιστέψεις ότι θα χάσετε» - "Αρπάχτηκαν" Μπέλλος και Χατζηγεωργίου

Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται μόνο μερικές μέρες στο Survivor 5, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες κόντρες, ειδικά μεταξύ Μαχητών και Διάσημων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό (27/12) αγώνισμα ασυλίας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε πως ήταν 100% σίγουρος πως θα νικούσαν την χθεσινή ασυλία, μιας και είναι όπως χαρακτηριστικά είπε, ομαδάρα.

Ωστόσο, η στάση του αλλά και η σιγουριά του Γιάννη φαίνεται πως εκνεύρισε αρκετά τον Θανάση Μπέλλο, ο οποίος του είπε εξίσου με αρκετή ειρωνεία και ύφος πως θα δει κι απόψε με τα μάτια του πως θα χάσουν, μια δήλωση που έφερε αρκετές αντιδράσεις από τους Διάσημους.

«Σκοτώθηκαν» Βρισηίδα και Ασημίνα - «Στα αρχ@@@α μου! Θα παίζεις με τους κανόνες»

Λίγο μετά την κόντρα του Γιάννη με τον Θανάση ακόμα δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν κυριολεκτικά στα χέρια! Ο λόγος για την Βρισηίδα και την Ασημίνα.

Οι δυο κοπέλες κατά την διάρκεια του στίβου μάχης είχαν δεμένα τα μάτια τους, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη η συμπαίκτρια της κρυφοκοίταξε, κάτι που την έκανε έξαλλη.

«Δεν θα μου ξαναμιλήσεις! Μην μου μιλάς καθόλου, να μάθεις να παίζεις με τους κανόνες!» φώναζε η Βρισηίδα με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τις χωρίσουν.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντικοί, ειδικά για τους Διάσημους, οι οποίοι είχαν χάσει αρχικά το πρώτο αγώνισμα.

Ωστόσο, όπως έδειξε το αποτέλεσμα, οι Μαχητές ήταν πιο δυνατοί και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ασυλία και έτσι και απόψε το βράδυ θα παρευρεθούν στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί θεατές!

Σταμάτης: «Υπάρχει στρατηγική στην υποψηφιότητα του Βαλάντη»

Λίγο μετά την νίκη των Μαχητών όλοι οι παίκτες εμφανίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να οριστεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί τον Βαλάντη.

Οι περισσότεροι Μαχητές αρχικά αναφέρθηκαν στις 2 ψήφους που έδωσαν οι Διάσημοι στον Γιώργο Πηλίδη, με τους ίδιους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, μιας και είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Ο Σταμάτης πήρε μάλιστα τον λόγο και εκτός από αυτή τη ψήφο, αναφέρθηκε κι σε αυτή στον Βαλάντη, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά στο χθεσινό συμβούλιο 8 ψήφους.

Ο «Βασιλιάς της ομπρέλας» λοιπόν τόνισε πως υπάρχει στρατηγική στην υποψηφιότητά του και πως ο Βαλάντης, ακριβώς επειδή είναι πολύ αγαπητός στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, οι παίκτες που τον ψήφισαν γνώριζαν πως οι πιθανότητες να αποχωρήσει ήταν πολύ λίγες.

Ωστόσο, οι Διάσημοι έσπευσαν να αμφισβητήσουν τους ισχυρισμούς του Σταμάτη και πρώτος πρώτος ο Βαλάντης.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τελικά, ο παίκτης που είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Βαλάντη είναι η Ελισάβετ, η οποία συγκέντρωσε 6 ψήφους.

Η ίδια δήλωσε πως το περίμενε, πως είναι μια πολύ σωστή απόφαση και πως αισθάνεται καλά με αυτό το αποτέλεσμα.