Survivor 5 Highlights (26/12): Ξεκίνησαν τα δράματα - Η ασυλία και τα πρώτα καρφιά

Όλα όσα είδαμε στη μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (26/12): Ξεκίνησαν τα δράματα - Η ασυλία και τα πρώτα καρφιά

To Survivor 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (26/12) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα highlights της βραδιάς. Μίας βραδιάς που είχε λίγο απ' όλα! Αγωνίσματα, τραυματισμούς και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τι είδαμε χθες (26/12) στο Survivor 5

Η εντυπωσιακή έναρξη με τον Γιώργο Λιανό και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Λιανός, από την έναρξη κιόλας του επεισοδίου, υποσχέθηκε πως πρόκειται να δούμε πολλές ανατροπές, αλλαγές και εκπλήξεις (δείτε εδώ και ποιες μέρες θα προβάλλονται τα επεισόδια).

«Δεν γνωρίζουν ότι αυτό το Survivor θα είναι το πιο δύσκολο από όλα τα προηγούμενα, γεμάτο ανατροπές, 24 άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο έχοντας έναν κοινό στόχο: τη νίκη.

Για τους επόμενους μήνες πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν και να συμβιώνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες να είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι γιατί στο τέλος ένας μόνος θα τα καταφέρει, ένας θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Τα πρώτα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο ήταν μαγικά και λίγο μετά τις πρώτες δηλώσεις Μαχητών και Διάσημων, ο παρουσιαστής συγκέντρωσε και τους 24 παίκτες στην παραλία.

Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει το μοναδικό αυτό ταξίδι τους.

Να υπενθυμίσουμε πως στους Διάσημους είδαμε τους: Βρισηίδα Ανδριώτου, Βαλάντη, Θανάση Βισκαδουράκη, Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρεντή, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Γιωρίκα Πιλίδη, Απόστολο Ρουβά, Ελισάβετ Σπανού, Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Από την άλλη, οι Μαχητές είναι οι: Σοφιάννα Αβραμάκη, Πελαγία Καζολέα, Σταμάτης Καλαφατάς, Σάββας Κάλφας, Γιώργος Κατσαούνης, Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, Σπύρος Μαρτίκας, Θανάσης Μπέλλος, Άσπα Πρεδάρη, Παρασκευή Σταματοπούλου, Γιάννης Τσολάκης, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Έχω επιβιώσει από τον καρκίνο» - Η σπαρακτική ιστορία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε Μαχητές και Διάσημους στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ένας - ένας προχωρούσε στις πρώτες του δηλώσεις, με αυτές της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να προκάλουν πολύ μεγάλη συγκίνηση.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks τόνισε πως είναι ήδη Survivor στην ζωή, μιας και έχει επιβίωσει από την μάχη που είχε δώσει στο παρελθόν με τον καρκίνο, μια ιστορία την οποία είχε μοιραστεί ξανά. Φυσικά, μετά τις δηλώσεις της, οι παίκτες την χειροκρότησαν θερμά.

Άσπα Πρεδάρη: «Θα μου λείψει ο Θωμάκος» - Αυτός είναι ο σύντροφός της

To Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής (26/12) και όλοι οι παίκτες προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις, με όλους να ανυπομονούν να ξεκινήσει το ταξίδι τους.

Μια εκ των Μαχητών είναι η Άσπα Πρεδάρη, την οποία ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να χαρακτηρίσει ως... Μαριαλένα νούμερο 2! Και αυτό γιατί αποκάλυψε πως ο σύντροφός της, Θωμάς, έχει δηλώσει εξίσου συμμετοχή στο Survivor.

Ο παρουσιαστής της άφησε ένα υπονοούμενο πως μπορεί να εμφανιστεί σε 1-2 μήνες, με τον ίδιο να αναπολεί τη στιγμή που ο Σάκης Κατσούλης μπήκε πέρσι στο παιχνίδι ως πρώην της Μαριαλένας, με εκείνη βέβαια να έχει γίνει έξαλλη.

Η Άσπα λοιπόν δήλωσε πως θα της λείψει πολύ ο αγαπημένος της και πως η απουσία του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία της.

Τραυματισμός για την Μυριέλλα πριν το πρώτο αγώνισμα - «Πλακώθηκα στις...»

Μπορεί το Survivor 5 να ξεκίνησε μόλις, ωστόσο η Μυριέλλα Κουρεντή, η παίκτρια των Διάσημων, κατάφερε να τραυματιστεί πριν καν αρχίσει το πρώτο αγώνισμα!

Ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε την ηθοποιό στο ριάλιτι επιβίωσε και μάλιστα έσπευσε να την παρομοιάσει με τον Manager Ράγκμπι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον πρώτο στίβο μάχης λόγω τραυματισμού.

«Κοίταξε να δεις, Γιώργο είναι αυτός ο υπερβάλλων ζήλος που με έπιασε όταν είπα ότι «οκ, θα το κάνω». Πλακώθηκα στις προπονήσεις που δεν έκανα τόσο εντατικές μέχρι τότε και κάηκα στο ζέσταμα.

Εγώ έχω υπάρξει σε αγώνες και τραυματισμένη και παρ’ ολα αυτά Πήρα μέρος και θα πάρω μέρος και στο πρώτο αγώνισμα. Εννοείται. Τώρα, αν θέλουν να δουν και οι γιατροί την κατάσταση μου… Αλλά θεωρώ ότι είμαι μια χαρά, νιώθω καλά. Νιώθω έτοιμη να αγωνιστώ για την ομάδα μου» αποκάλυψε η Μυριέλλα.

Αυτό είναι το πρώτο έπαθλο της ομάδας που θα κερδίσει

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor έκανε χθες πρεμιέρα και μετά τις πρώτες δηλώσεις των παικτών, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ποιο θα είναι το πολυπόθητο πρώτο έπαθλο της ομάδας που θα κερδίσει.

Παρόλο που μέχρι στιγμής δινόταν και στις δύο ομάδες από την πρώτη κιόλας μέρα το Survivor Kit, το οποίο περιείχε μέσα αντικείμενα όπως μαχαίρια, πιάτα, φωτιά, κουβέρτες, λάδι, ο φετινός κύκλος θα κάνει την ανατροπή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, αυτή τη φορά οι ομάδες θα αγωνιστούν για να κερδίσουν το Survivor Kit. Αυτό σημαίνει, όπως εξήγησε ο παρουσιαστής, ότι η άλλη ομάδα θα πάρει μόνο το μισό Kit.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα επάθλου

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor έκανε χθες πρεμιέρα και μετά τις πρώτες δηλώσεις των παικτών, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ποιο θα είναι το πρώτο έπαθλο της ομάδας που θα κερδίσει.

Συγεκριμένα, ανακοίνωσε πως το έπαθλο για πρώτη φορά θα το survivor kit, το οποίο μέχρι στιγμής δίνονταν και στις δύο ομάδες ούτως ή άλλως. Αυτό περιέχει κάποια βοηθητικά κουτάλια, κονσέρβες, κουβέρτες και ρύζι.

Μαχητές και Διάσημοι αντιλήφθηκαν πως πράγματι είναι το πιο δύσκολο Survivor φέτος για αυτό και μπήκαν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Και οι 2 ομάδες ισοφάρισαν αλλά τελικά τον τελευταίο και σημαντικό πόντο τον κέρδισε η ομάδα των Διάσημων, επιβεβαιώντας τα spoils του Youweekly.gr!

Οι Μαχητές που έχασαν, από την άλλη, θα πάρουν το μισό Kit ωστόσο δεν θα έχουν φωτιά οπότε δε θα μπορούν να μαγειρέψουν.

Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Θανάσης - Σφάδαζε από τον πόνο

Πάρα πολύ δύσκολη ήταν η πρώτη μέρα στο Survivor 5 για τον Θανάση Μπέλλο, τον μεγαλύτερο σε ηλικία από τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να μαζέψουν μερικά ξύλα, ωστόσο τον τσίμπησε στο μάτι μια τεράστια κόκκινη σφήκα με τον ίδιο να σφαδάζει κυριολεκτικά από τον πόνο.

Οι γιατροί ήρθαν κατευθείαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, παρόλα αυτά λίγο αργότερα ο Θανάσης, ενώ ήταν καλά, ξαφνικά θόλωσαν όλα και λιποθύμησε.

Φυσικά, ο ίδιος αναγκάστηκε να μεταβεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Τα πήρε ο Βαλάντης με τον Χατζηγεωργίου - «Την είδε επιστάτης»

Με το καλημέρα ξεκίνησαν όπως φαίνεται οι κόντρες στο Survivor 5 μεταξύ των παικτών από την ομάδα των Διάσημων, παρόλο που ήταν αυτοί που κέρδισαν το χθεσινό (26/12) και πρώτο αγώνισμα επάθλου.

Συγκεκριμένα, οι Διάσημοι προσπαθούσαν να χτίσουν την καλύβα τους από την αρχή, ωστόσο αυτός που είχε τις πιο αρχηγικές τάσεις ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, καθώς παλιά ήταν πρόσκοπος και γνώριζε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν όσο πιο σωστά μπορούν τις πρώτες ύλες που είχαν στα χέρια τους.

Ωστόσο, όλες αυτές οι οδηγίες και οι εντολές του φαίνεται πως εκνεύρισαν αρκετά τον Βαλάντη, ο οποίος κατά τις δηλώσεις του στην κάμερα, τόνισε πως ο Γιάννης την έχει δει επιστάτης και πως η στάση του τον έχει κουράσει ήδη πολύ.

"Λύγισε" ο Θανάσης - «Στην ζωή μου δεν κλαίω ποτέ αλλά...»

Πολύ δύσκολες είναι οι πρώτες ώρες για τον Θανάση Μπέλλο στο Survivor 5, μιας και η πρώτη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί ήταν βασανιστικά για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να μαζέψουν μερικά ξύλα, ωστόσο τον τσίμπησε στο μάτι μια τεράστια κόκκινη σφήκα με τον ίδιο να σφαδάζει κυριολεκτικά από τον πόνο.

Λίγο αργότερα, δεν άντεξε από τον πόνο και λιποθύμησε, με τον ίδιο να μεταφέρεται εκτάκτως στο νοσοκομείο. Ωστόσο, εμφανίστηκε κανονικά στον στίβο μάχης, με τον Γιώργο Λιανό να τον ρωτά για το πως αισθάνεται μετά το ατύχημά του.

Ο ίδιος, παρόλα αυτά, δεν έκρυψε την συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του μιας και όπως αποκάλυψε είναι η πρώτη φορά που δεν βρίσκεται μαζί με την γυναίκα και τα παιδιά του.

«Το περίμενα πολύ διαφορετικό το πρώτο βράδυ αλλά πραγματικά ήταν πάρα πολύ δύσκολο σε όλα τα επίπεδα. Δεν με δυσκόλεψε ούτε το κρύο ούτε η πείνα. Με δυσκόλεψε ότι έβαλα σκέψεις στο μυαλό μου που με έφτασαν σε ένα σημείο να… Ήρθα στο σπίτι μου γιατί δεν έχω λείψει ποτέ από το σπίτι μου και από τα παιδιά μου και από την γυναίκα μου.Ένιωσα ότι είμαι πολύ μακριά τους και αυτή η απόσταση…

Δεν ένιωθα ότι παρέχω ασφάλεια στα παιδιά μου ίσως. Μου βγήκε αυτό και νιώθω πολύ χαρούμενος γιατί στη ζωή μου δεν κλαίω ποτέ, δεν το είχα αισθανθεί ποτέ αυτό. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα και μου άρεσε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος.

Η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Με το καλημέρα στον στίβο μάχης μπήκαν Μαχητές και Διάσημοι στο χθεσινό (26/12) επεισόδιο του Survivor 5 και μάλιστα αγωνίστηκαν τόσο για το έπαθλο όσο και για την ασυλία.

Οι παίκτες αποκάλυψαν πως πράγματι η κατάσταση είναι πολύ ζόρικη και πως η πρώτη νύχτα που πέρασαν ήταν η πιο δύσκολη στην ζωή τους, ειδικά για τον Θανάση Μπέλλο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το πρώτο αγώνισμα επάθλου, που ήταν το Survivor Kit, το κέρδισαν οι Διάσημοι.

Ωστόσο, την επόμενη μέρα, οι δύο ομάδες κλήθηκαν να αγωνιστούν ξανά και αυτή την φορά για την ασυλία. Όλοι οι παίκτες μπήκαν αποφασισμένοι στον στίβο μάχης, ωστόσο αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ ήταν οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα spoils του Youweekly.gr!

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Αναμενόμενο

Η αγαπημένη περίοδος του Youweekly.gr, έφτασε! Το Survivor 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής 26/12 κι από τις πρώτες κιόλας ώρες ξεκίνησαν οι καυγάδες και τα ευτράπελα! Είχαμε και άσχημους τραυματισμούς. Εντάξει δεν μπορούμε να πούμε, για πρώτο επεισόδιο ήταν πολύ καλό!

Δυναμικό ξεκίνημα έκαναν οι παίκτες του φετινού Survivor στους στίβους μάχης. Οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν στον πρώτο αγώνα και να πάρουν το αβαντάζ με τις προμήθειες, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον στίβο μάχης για την ασυλία.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα των Διάσημων βρέθηκε στη δύσκολη θέση να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Τα δύσκολα άρχισαν για εκείνους από τις πρώτες τους κιόλας στιγμές στον Άγιο Δομίνικο ενώ οι Μαχητές ήταν λίγο πιο χαλαροί.

Οι Διάσημοι αλληλοψηφίστηκαν και έβγαλαν στον τάκο τον Βαλάντη... κάτι που οι περισσότερο περιμέναμε, όπως περίμενε και ο ίδιος, αφού ήταν ο πιο αδύναμος αγωνιστικά...