Survivor 5 Spoiler (26/12): Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας

Στα βαθιά από το πρώτο επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (26/12): Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας

Με διπλό αγώνισμα αναμένεται να ξεκινήσει το σημερινό (26/12) επεισόδιο του Survivor 5. Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά και έτσι, μετά το αγώνισμα επάθλου (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) θα έχουμε και αγώνα ασυλίας.

Τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για Μαχητές και Διάσημους από την αρχή. Πόσο μάλλον τώρα που στο trailer φάνηκε πως ένας παίκτης των Μαχητών τραυματίζεται πολύ σοβαρά με του φτάνει στην παραλία (δείτε το εδώ).

To φετινό καστ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προσωπικότητας και σίγουρα όλοι έχουν μεγάλη απορία για να δουν πώς θα δέσουν όλοι αυτοί στις ομάδες.

Όλα φέτος αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικά. Οι μέρες προβολής παραμένουν ίδιες (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλεται), ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποφασίσει να κάνει λίγο πιο πικάντικο το περιεχόμενο, αλλάζοντας τις μέρες της αποχώρησης (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Survivor spoiler ασυλία 26/12

Οι νίκες στο πρώτο επεισόδιο είναι πολύ σημαντικές για τη συνέχεια του παιχνιδιού καθώς δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα στην ψυχολογία των παικτών στην αρχή του παιχνιδιού που περνάνε τις πιο κρίσιμες μέρες μακριά από τις οικογένειές τους και μακριά από τον πολιτισμό.

Απόψε κιόλας, λίγο μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας, θα έχουμε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου η χαμένη ομάδα θα επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor 5 (26/12)

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει την πρώτη ασυλία δεν είναι άλλη από τους Μαχητές. Βέβαια επειδή δε θέλουμε να σας πούμε καμία ανακρίβεια, μείνετε συντονισμένοι για να δώσουμε το 100% οριστικό spoiler μέσα στην ημέρα για την ομάδα που θα εμφανιστεί στο συμβούλιο του νησιού με άνεση και δε θα αναγκαστεί να περάσει και το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

***UPDATE: Είναι τελικά οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας είναι οι Μαχητές!