Survivor 5 Trailer (26/12): Σοβαρός τραυματισμός από τη πρεμιέρα - Μεγάλη αγωνία στην παραλία

Το διπλό αγώνισμα και το πρώτο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (26/12): Σοβαρός τραυματισμός από τη πρεμιέρα - Μεγάλη αγωνία στην παραλία

Λίγες ώρες έχουν μείνει μόνο για τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5 και το μόνο σίγουρο είναι πως απόψε (26/12) έχει να γίνει ο κακός χαμός στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν στα "βαθιά" με το καλησπέρα σας, όπως φάνηκε από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για τη σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο, όπου τους υποδέχεται ο Γιώργος Λιανός, πιστός στο πόστο του (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τον πέμπτο κύκλο).

Αμέσως ξεκινάει το πρώτο αγώνισμα, ένα αγώνισμα επάθλου, το οποίο έχει να κάνει με την επιβίωση στο νησί. Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι μία έτοιμη στημένη καλύβα, ή υλικά για να τη στήσουν πιο εύκολα, ή ακόμα και εργαλεία που θα κάνουν τη γενικότερη διαβίωση στο νησί απλή, όπως για παράδειγμα βοήθεια για τη φωτιά.

Ήδη μάλιστα έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα πάρει το πρώτο έπαθλο (δείτε εδώ ποια είναι). Η νίκη αυτή είναι καθοριστική καθώς δίνει και σημαντικό πλεονέκτημα στην ψυχολογία των παικτών στην αρχή του παιχνιδιού που περνάνε τις πιο κρίσιμες μέρες μακριά από τις οικογένειές τους και μακριά από τον πολιτισμό.

Ωστόσο αυτό δεν θα είναι το μοναδικό αγώνισμα του επεισοδίου, μιας και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν και για την ασυλία και έτσι απόψε κιόλας θα έχουμε και το πρώτο συμβούλιο του νησιού, όπου η χαμένη ομάδα θα επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτό που σίγουρα ωστόσο μας σοκάρει από το trailer που έχει κυκλοφορήσει από τον ΣΚΑΪ, είναι ο σοβαρός τραυματισμός για τον παίκτη των Μαχητών, Θανάση Μπέλλο (δείτε εδώ το βιογραφικό του). Ο ίδιος φαίνεται να τραυματίζεται στην παραλία και να πιάνει το πρόσωπό του, ενώ οι συμπαίκτες του τρομάζουν πολύ όταν βλέπουν τι έχει συμβεί και του ζητάνε να τρέξει στον γιατρό.

Το trailer του αποψινού επεισοδίου του Survivor 5 (26/12)