Survivor 5: «Σήμερα θα το πιστέψεις ότι θα χάσετε» - "Αρπάχτηκαν" Μπέλλος και Χατζηγεωργίου

Ο κακός χαμός πριν το αγώνισμα ασυλίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Σήμερα θα το πιστέψεις ότι θα χάσετε» -

Μπορεί οι παίκτες να βρίσκονται μόνο μερικές μέρες στο Survivor 5, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες κόντρες, ειδικά μεταξύ Μαχητών και Διάσημων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει το αποψινό (27/12) αγώνισμα ασυλίας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δήλωσε πως ήταν 100% σίγουρος πως θα νικάγανε την χθεσινή ασυλία, μιας και είναι όπως χαρακτηριστικά είπε, ομαδάρα.

Ωστόσο, η στάση του αλλά και η σιγουριά του Γιάννη φαίνεται πως εκνεύρισε αρκετά τον Θανάση Μπέλλο, που είχε κι ένα ατύχημα χθες, ο οποίος του είπε εξίσου με αρκετή ειρωνία και ύφος πως θα δει κι απόψε με τα μάτια του πως θα χάσουν, μια δήλωση που έφερε αρκετές αντιδράσεις από τους Διάσημους.

Η κόντρα Χατζηγεωργίου - Μπέλλου στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει την αποψινή ασυλία

Η αγαπημένη περίοδος του Youweekly.gr έφτασε! Το Survivor βρίσκεται στον αέρα και στο πρώτο spoil που δώσαμε για την πρεμιέρα του ριάλιτι από νωρίς την Κυριακή 26/12, πέσαμε για ακόμα μια φορά μέσα! Γιατί Survivor χωρίς Youweekly.gr δεν γίνεται...

Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε την ανατροπή! Δυο αγώνες, ένας επάθλου κι ένας ασυλίας. Τον πρώτο πήραν οι Διάσημοι και κουβάλησαν τα καλούδια στην παραλία και τον δεύτερο πήραν οι μαχητές και πήγαν άνετοι στο συμβούλιο του νησιού.

Από τους Διάσημους ψηφίστηκε ο Βαλάντης ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση...

Survivor 5 - spoiler 27/12 ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία

Σύμφωνα με τις πηγές μας απόψε το βράδυ οι Διάσημοι θα κάνουν την ανατροπή, θα έχουν πάει φαγωμένοι και θα πάρουν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας! Αυτό πάει να πει πως στο συμβούλιο του νησιού θα βρεθούν αντιμέτωποι με την κάλπη οι Μαχητές...

Βέβαια, όλα μπορεί να αλλάξουν λίγο πριν το επεισόδιο! Θυμάστε τις πονηριές που έκανε ο Ατζούν πέρυσι με τα spoils έτσι; Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε μέσα στην ημέρα με ανανέωση σε αυτό το άρθρο αλλιώς... ότι σας είπαμε παραπάνω... Κόκκινοι σήμερα.