Επιβεβαιώθηκε η σχέση Μάριου Πρίαμου & Ελευθερίας Ελευθερίου - Το αποκάλυψε ο φίλος του Κύπριου στον αέρα του Super Κατερίνα

«Δε μου φάνηκε σωστό αυτό που είδα»

Το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor All Star είναι το "καυτό" θέμα των ημερών, καθώς οι δυο τους φαίνεται πως ήταν σε σχέση εκτός παιχνιδιού. Όσον αφορά την πρώτη, αυτό είναι επιβεβαιωμένο, μιας και ο σύντροφός της, Μπο, είχε μιλήσει για τον δεσμό τους και στα κανάλια, ενώ μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου ο ίδιος αποφάσισε να την χωρίσει στον αέρα και να προχωρήσει παρακάτω.

Παρόλα αυτά, όσον αφορά την πλευρά του Κύπριου, ο ίδιος δεν έχει αναφέρει καθόλου στο παιχνίδι πως μπορεί να υπάρχει κάποια εκεί έξω για να τον περιμένει μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο έχει διαρρεύσει πως η κοπέλα του είναι η Ελευθερία Ελευθερίου (δείτε εδώ την αντίδραση της μπροστά στις κάμερες για το φιλί του καλού της με την Καλύβα).

Expand player

Επιβεβαιώθηκε η σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία αποχώρησε τελευταία από το ριάλιτι επιβίωσης (δείτε εδώ ποιος θα αποχωρήσει απόψε 25/1), μετέφερε όσα της είχε πει ο ίδιος για την προσωπική του ζωή:

«Ο Μάριος σε μια συζήτηση που είχαν off camera είχε πει πως δεν είναι σε σχέση, δεν έχει κάποια σχέση. Δεν θυμάμαι, όχι έχει χωρίσει, ότι είχε μια σχέση χώρισε. Δεν είχε αναφερθεί το όνομα της Ελευθερίας», ωστόσο στο πλατό αναφέρθηκε:

«Είχε συμφωνήσει ο Μάριος με την Ελευθερία όταν μπει στο παιχνίδι, ότι δεν θα έδιναν τροφή στο ριάλιτι κομμάτι. Δεν ήθελαν καθόλου να απασχολήσουν με τη σχέση τους».

Την Τετάρτη 25/1, λοιπόν, ένας από τους φίλους του Μάριου, Andrew S, θέλησε να ρίξει λίγο φως στην υπόθεση μιλώντας στην Super Κατερίνα. Ο ίδιος, πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για την αλήθεια σχετικά με την σχέση του με την τραγουδίστρια, χαμογέλασε, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τι συμβαίνει.

«Δε μου φάνηκε σωστό αυτό που είδα με τον Μάριο και την Καρολίνα. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι φίλος μου όπως είναι και ο Μπο, και ο Σάκης Κατσουλης είναι φίλος μου. Βιαστήκαμε να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τις θέσεις τους. Ο Ατζούν μας δείχνει αυτά που θέλουμε να δούμε. Όπως σας είπα, δεν το θεωρώ σωστό και δεν το υποστηρίζω αυτό που έκανε ο Μάριος…

Πλέον δεν κρίνουμε τους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους αλλά για τη ζωή τους έξω και τι κάνουν μέσα, με ποιον φιλήθηκαν κτλ. Μέσα σε αυτό θίγονται οικογένειες… Πιστεύω ότι το βίντεο αυτό, δε το έχουν δει τα παιδιά», είπε βέβαια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor All Star: «Η κοπέλα του Μάριου δεν...» - Η επικοινωνία του Κονδυλάτου με την Ελευθερία Ελευθερίου μετά το "σκάνδαλο" με τον Πρίαμο & την Καρολίνα

Ελευθερία Ελευθερίου: Κλαίει και οδύρεται - Σε άσχημη κατάσταση μετά την αποκάλυψη της σχέσης Πρίαμου και Καρολίνας στο Survivor All Star