Survivor All Star: «Η κοπέλα του Μάριου δεν...» - Η επικοινωνία του Κονδυλάτου με την Ελευθερία Ελευθερίου μετά το "σκάνδαλο" με τον Πρίαμο & την Καρολίνα

«Προδοσία θες να το πεις; Γαϊδουριά, γουρουνιά; Δεν ξέρω πώς λέγεται»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Η κοπέλα του Μάριου δεν...» - Η επικοινωνία του Κονδυλάτου με την Ελευθερία Ελευθερίου μετά το

Ο Περικλής Κονδυλάτος αποτέλεσε την πρώτη αποχώρηση από το Survivor All Star και δεν ήταν καθόλου χαρούμενος γι' αυτό. Εξήγησε πως περίμενε ότι θα έβγαινε υποψήφιος και δεν θα είχε μεγάλη στήριξη, διότι δεν είχε φίλους στο παιχνίδι, αλλά οι συμπεριφορά ορισμένων παικτών ήταν που τον στεναχώρησαν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είδα τον Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε και χάρηκα κι εγώ γιατί το ήθελε πάρα πολύ».

Όσο για τη συμμετοχή του στο φετινό σόου ο σχεδιαστής δήλωσε: «Ποτέ δε συστήθηκα ως αθληταράς με τις φοβερές επιδόσεις. Όταν είπα το ναι, δεν είχα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι. Στη δική μου φουρνιά ήταν πολλοί παίκτες κοντά μου αγωνιστικά. Όταν ανακάλυψε ότι θα είναι όλοι οι νικητές και αυτοί που είχαν φτάσει 2οι-3οι ήταν πολύ αργά για να κάνω πίσω γιατί θέλω να έχω και μια καλή σχέση με την παραγωγή εφόσον μου έχουν φερθεί καλά».

«Οι συμπαίκτες μου δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί ήμασταν πάρα πολύ λίγο καιρό…», ανέφερε για την ψηφοφορία που τον ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τέλος, μίλησε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Εγώ τον αγαπώ. Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι… Δε θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο…

Αν αγαπώ τους ανθρώπους και προσπαθώ γι' αυτούς το κάνω μέσα από την ψυχή μου χωρίς να περιμένω ανταπόδοση αλλά όταν προδίδομαι, δε μπορώ να προδίδομαι χαριτωμένα. Δε του κρατάω κακία. Του το είπα αυτό ευθέως αλλά δε ξέρω τι θα δείτε… Δεν έχω ζητήσει ποτέ τα ρέστα από κανέναν, απλά κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο κάποια στιγμή. Αυτή η ψήφος ήταν μια είδους προδοσίας στη φιλία μας…».

Η αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα στο Survivor All Star

Έχουν περάσει μέρες από τότε και ο ίδιος πλέον βρίσκεται σπίτι του και παρακολουθεί το παιχνίδι από τον καναπέ του. Η κάμερα του Mega Καλημέρα τον εντόπισε, λοιπόν, και η ρεπόρτερ τον ρώτησε για όσα είχε αναφέρει στο παρελθόν, αλλά και για το νέο ειδύλλιο που "έσκασε" στο παιχνίδι, ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο ίδιος εξήγησε πως στεναχωριέται πάρα πολύ για όλα, αλλά κυρίως για την σύντροφο του Κύπριου, η οποία δεν είναι καθόλου χαρούμενη.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που με ψήφισαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρόλινα. Νόμιζα ότι αυτό που ζούσαμε και έξω και πριν ότι θα προσμετρούσε με κάποιο τρόπο, έστω και για κάποιο διάστημα. Είναι μια προδοσία αυτό. Δεν ξέρω, προδοσία θες να το πεις; Γαϊδουριά, γουρουνιά; Δεν ξέρω πώς λέγεται», επισήμανε.

Για την Καρολίνα και τον Μάριο που πιάστηκαν στα πράσα, εξήγησε: «Δεν δικαιούμαι να έχω άποψη, στεναχωριέμαι μόνο για κάποιους ανθρώπους που τους ξέρω. Η κοπέλα του Μάριου δεν χαίρεται με αυτά που βλέπει» (δείτε εδώ ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση).

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις και στην κάμερα του "Ποιος είναι πρωινιάτικα" την ίδια μέρα.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτη εξέλιξη - Οικειοθελής αποχώρηση για την Καρολίνα Καλύβα;