Survivor all star: «Μωρό μου συγγνώμη!» - Η καλλονή Δομινικανή σύντροφος του Κωνσταντινίδη που τον έκανε να ''λυγίσει''

Κούκλα με κορμί φέτες

Την Τετάρτη 22/3 στο Survivor all star παρακολουθήσαμε άλλον έναν αγώνα μεταξύ μαχητών και διάσημων στην προσπάθειά τους να κερδίσουν ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα, με αυτό να μην είναι άλλο από την επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο.

Η νίκη, όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά πήγε σε μία ομάδα και συγκεκριμένα στην κόκκινη με τους παίκτες να απολαμβάνουν ηχητικά μηνύματα από τις οικογένειές τους, με τη συγκίνησή τους να είναι πολύ μεγάλη (δείτε εδώ με τι σκορ πήραν τη νίκη).

Expand player

Από τη μεριά των μαχητών επικράτησε στεναχώρια, μιας και εκείνοι έχουν μείνει λίγο πίσω στην επικοινωνία. Να θυμίσουμε εδώ, πως αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά οι μπλε θα είχα τη χαρά να λάβουν μηνύματα από τους συντρόφους τους ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία τους για όλη την εβδομάδα.

Δείτε εδώ επίσης: Spoiler 23/3: ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

Η σύντροφος του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη από στο Survivor all star

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης μετά την ήττα δε μπόρεσε να κρύψει την ξενέρα, του όπως είπε, αφού πριν μπει στο παιχνίδι είχε υποσχεθεί στη σύντροφό του, πως δε θα χάνει τα συγκεκριμένα έπαθλα για να νιώθουν ο ένας κοντά στον άλλον.

Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media βλέπουμε πολύ ωραία και τρυφερά στιγμιότυπα από την κοινή ζωή τους.

Ο έρωτας λοιπόν του Παναγιώτη ακούει στο όνομα Εβελίνα Βανδολέρα, η οποία κατάγεται από την Ελλάδα αλλά και από τη Δομινικανή Δημοκρατία, εκεί όπου βρίσκεται τώρα ο καλός της. Η εμφάνισή της άλλωστε μαρτυράει την καταγωγή της με την ίδια να είναι πολύ εντυπωσιακή!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor all star: «Η τύπισσα είναι ξετσίπωτη» - Κανονική κατακραυγή στο twitter με τη γκάφα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor all star: «Όπα έχεις πολλή τσίτα φίλε...» - Άγριο σκηνικό μεταξύ Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη