Survivor all star: «Όπα έχεις πολλή τσίτα φίλε...» - Άγριο σκηνικό μεταξύ Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

Αποχώρησε ο ένας από τους 2

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Όπα έχεις πολλή τσίτα φίλε...» - Άγριο σκηνικό μεταξύ Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

Την Τρίτη 14/3 στο Survivor all star παρακολουθήσαμε για 3η φορά την ομάδα των μαχητών να πηγαίνει ηττημένη στο συμβούλιο του νησιού και να βγάζει έναν συμπαίκτη της στον τάκο, ο οποίος θα ήταν ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όπως σας τα είχαμε πει από το Youweekly.gr, μαζί με τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και το Γιώργο Ασημακόπουλο υποψήφια βγήκε και η Μελίνα Μεταξά με την ίδια να απορεί με το αποτέλεσμα...

Η ένταση του Τάκη Καραγκούνια με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο Survivor all star

Αφού λοιπόν έγινε γνωστό το όνομα και του νέου παίκτη, που ζητάει τη βοήθεια του κοινού, στη συνέχεια είδαμε να σημειώνεται ένα έντονο σκηνικό μεταξύ Καραγκούνια και Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, με το δεύτερο να θίγεται ενώ παράλληλα είχε νευριάσει με όσα έλεγε ο Τάκης, ζητώντας να αποχωρήσει για λίγο από το συμβούλιο.

Αλλάζει η ώρα προβολής την Τετάρτη (15/3) το ριάλιτι

Την Τετάρτη 15/3 έχει προγραμματιστεί μια μεγάλη και 24ωρη απεργία από το σωματείο ΕΣΗΕΑ, με τους δημοσιογράφους να διεκδικούν τα δικαιώματά τους αναφορικά με την απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Έτσι λοιπόν αναμένεται να αλλάξει ο προγραμματισμός σχετικά με τα προγράμματα των καναλιών και ήδη έχουν αρχίσει να ανακοινώνονται οι τροποποιήσεις, ώστε να είναι ενήμερο το κοινό (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις του Κανάκη για την ΕΣΗΕΑ).

Πιο αναλυτικά, δε θα μεταδοθεί το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη στις 19.50 και έτσι θα αλλάξει ώρα και το survivor all star, το οποίο και θα προβληθεί εν τέλει στις 20.00.

Επιπλέον δε θα βγουν στον αέρα οι ενημερωτικές εκπομπές και στις 09.40 θα πει την πρώτη live καλημέρα το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά. Τη σκυτάλη δεν θα πάρουν οι «Αταίριαστοι», αλλά στις 13.00 η ελληνική ταινία «Θα σε κάνω βασίλισσα».

Λιανός - All star