Survivor All Star spoiler 14/3: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ! Αυτός είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 14/3: ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΣΙΓΟΥΡΑ! Αυτός είναι ο 5ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Δευτέρας 13/3 στο Survivor all star είδαμε τους μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού ηττημένοι για δεύτερη φορά. Έχασαν και τις δυο ασυλίες με αποτέλεσμα μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου να βγάλουν ακόμη 2 υποψήφιους.

Εν τέλει, η κάλπη έδειξε άλλα αφού δε βγήκαν 2 αλλά 3 υποψήφιοι με το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τα ονόματα με τους υπόλοιπους παίκτες να κοιτάνε σαστισμένοι. Στον τάκο λοιπόν βγήκαν: ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Αυτή η εβδομάδα για τους Μαχητές είναι πολύ δύσκολη. Μπορεί οι Διάσημοι να είχαν προβλήματα λόγω της Ελευθερίας Ελευθερίου, ωστόσο όπως φαίνεται στον στίβο μάχης τα αφήνουν όλα πίσω τους και μάχονται με σκοπό τη νίκη και μόνο.

Σήμερα 14/3 τα προβλήματα στους Μαχητές θα συνεχιστούν! Ο Παναγιώτης στις προσωπικές του συνεντεύξεις στο δάσος δεν θα σταματήσει να ρίχνει τα καρφιά του στον Βασάλο. Θα τον κατηγορήσει πως παρακινεί τις ψηφοφορίες και κρύβεται - δείτε εδώ το trailer!

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Όπως ήδη γνωρίζουμε εδώ στο Youweekly.gr η ομάδα που θα κερδίσει την τρίτη ασυλία της εβδομάδας είναι η Διάσημη με τους Μαχητές να ψηφίζουν ξανά έναν συμπαίκτη τους που θα κινδυνέψει να αποχωρήσει.

Από θέμα ατόμων δεν έχουν πολλές επιλογές για να ψηφίσουν, αφού τους πιο αδύναμους αγωνιστικά και στην καλύβα, ήδη τους έριξαν στον τάκο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ μας ωστόσο, τις περισσότερες ψήφους θα τις πάρει η Μελίνα Μεταξά.